Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a két ruháról?
Indkettő gyönyörű, nekem a második jobban tetszik a modelleken, és a saját alkatomra, de 80DD vel még az 1is kérdéses, hogy van-e méret en..
De leginkább attól függ, hogy egyébként milyen az alkatod.
Mert van olyan ismerősöm, aki 90D mellé nincs l50kg..neki még jól is állhatna, csak méret hát eleg extrém(mintha csináltaott lett vok a, aztán már 13 évesen is úgy nézett ki
Az elsőnek eléggé hálóing hatása van. Nekem egyáltalán nem tetszik. Ráadásul nem is értem, hogy a katalógusképet miért olyan modellel fotózzÁk, akire nem jó a ruha... Ettől csak még rondább. A derék rész pedig túl magasan van.
A második nem rossz, ha nem lenne rajta az a trikó szerű felső, akkor tetszene. Szívkivágással, max egy vékony csipkepánttal szép lenne. Így viszont olyan, mintha egy levágott ujjú pólóhoz egy hatalmas szoknya hozzá lenne varrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!