Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a két ruháról?
Az első ruhának előlről nézve nem tetszik a pántja:/ de hátul nagyon szép és elöl is tetszik a felsőrész a pánt kivételével. Mintha az túl vastag lenne.
A második ruha gyönyörű szerintem, viszont csak ilyen alakra. 80DD-s mellel el sem tudom képzelni.
Mé kérded?
Csak nem esküvőre kell?
Az első egyszerűen szépséges. Szó szerint azért nagyszerű, mert egyszerű, letisztult, finoman elegáns (a vállpántja különösen disztingválttá teszi).
A másik felső része sem rossz, de a szoknyája megdöbbentően terjedelmes. Ha egy mód van rá, a helyedben az elsőt választanám: méltóságosan elegáns, nagyon hatásos.
Az első jobban tetszik.
A második tényleg kisebb mellűeknek áll jól.
A 2. kisebb mellűeknek való, és csak valóban vékonyaknak.
Nekem az első annyira nem tetszik. Ha a kettő közül kéne nekem választanom, akkor egyértelműen a 2.-at választanám.
Az első nem tetszik. A háta szép de elől a pánt és a mellrész kialakítása nem jön be.
A második ruha nagyon tetszik, de valóban nem nagy mellű nőkre van kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!