Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud segíteni nekem?
Nyáron szeretnénk összeházasodni.Csak bemenni az önkormányzathoz,két tanúval.Gyors esküvőt akarunk vagyis "akarod?és te akarod? csókolják meg,házasok.."
A kérdésem az lenne,hogy mennyivel előtte kell szólnom az önkormányzatnál,hogy időpontot kérjünk? Fél év vagy 3 hónap???Elég ha csak telefonálok??
Kedves utolsó! Félre értettél! Nem telefonon keresztül akarok összeházasodni!
Hanem csak egy időpontot szeretnék kérni telefonon keresztül,és azon a napon SZEMÉLYESEN bemenni az önkormányzathoz összeházasodni..Ha betudnék előbb is menni megtenném,de csak akkor megyünk haza Magyarországra amikorra az esküvő napját is tervezzük.Jobban mondva abba az 1 hétben kéne egy nap erre a nagy napra...
Ezért kérdeztem,hogy aki nem tud személyesen időpontot kérni az már nem is tud összeházasodni??
Nem. Ha valaki annyira nem veszi komolyan az egész házasságot, hogy nem képes előre odamenni időpontot egyeztetni, stb, az nem érdemli meg a házasságot. Pont.
Ha ennyire akarod szakíts rá időt és old meg.
Miből gondolod,hogy nem vesszük komolyan a házasságot??
Nem tudunk csak úgy hazamenni Magyarországra.Évente egyszer tudunk haza menni akkor is csak 1 vagy 2 hétre...
Pontosan ezért szeretnénk összeházasodni nyáron ha már úgyis haza megyünk látogatóba...
10 év együtt élés után már nem akarunk nagy lagzit,de szeretnénk megpecsételni..
Nem kell sértegetni,hisz nem ezért írtam ki a kérdést!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!