Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy sminkeljem ki otthon magam?
Nem tudok majd sminkeshez elmenni az esküvő napján,otthon hogy csináljam meg magamnak?Milyet vegyek?
Nem vagyok nagy sminkes
Így látatlanban nehéz tanácsot adni, hiszen egy smink nagyban függ a viselőjének színeitől, arcformájától, bőrének típusától. Ami sokat segít, ha keresel olyan sminkes videókat a neten, ahol a lány arca, színei hasonlítanak a Tiédre. Többször gyakorold el a sminkelést otthon tükör előtt, hogy a Nagy Napon már rutonból menjenek a lépések.
Ha esetleg van a baráti körödben olyan lány, aki rendszeresen sminkeli magát, tarthatnátok csajos estét, amikor együtt gyakoroltok.
Egyébként, ha nem tudsz elmenni sminkeshez, miért nem hívod házhoz? Sok sminkessel dolgozom együtt, akik nagyon korrekt áron vállalják az alkalmi sminket kiszállással együtt!
menj el nagyobb drogériába és kérd az eladók segítségét a színek és a termékek kiválasztásában. Egyébként én is magamat fogom sminkelni, én rengeteget olvasgattam profi sminkesek oldalait, hogy mit tanácsolnak. Ezeket jegyzeteltem ki magamnak:
Smink alá primer szükséges (alap bázis)
~10 000-12 000 Ft
A primerek arra jók, hogy a bőrt tökéletessé, egyenletes felszínűvé, és selymes érzetűvé tegyék, ezáltal előkészítsék azt a sminkelésre, valamint arra, hogy az elkészült sminknek tartósságot adjanak.
A legtöbb primer szilkonbázisú, vagyis nagy mennyiségben tartalmaz különféle szilikonokat - ilyen például a Dimethicone, a Dimethicone Crisspolymer, a Cyclohexasiloxane vagy a Cyclopentasiloxane-, ezért ha egy primer tulajdonságait nézzük, akkor elsősorban a szilikonok tulajdonságaira kell fókuszálnunk.
A szilikonok egyik jellemzője, hogy képesek a finom ráncok kitöltésére, ezért úgy tűnhet, mintha a primerek azonnal ható, ránceltüntető csodaszerek lennének. Ez persze (sajnos) nem így van, hanem csak egy átmeneti, optikai hatás, amit az esti lemosással a lefolyóba is mosunk, szóval a reklámok akármennyire is szeretnék az ellenkezőjét sugallni, a legtöbb primer nem váltja ki az öregedésgátlókat.
Szemhélypúder alá Szemhéjfesték Alapozó/Primer
~1500-2000 Ft
Semleges színű szemjéjalapozó (báziskrém, primer). Akár korrektorként is jól használható. Nagyon könnyű textúrájú, de jó takarása van. Szemfesték alá helyezve kihozza a festékek optimális színét és növeli tartósságát.
Arckontúr korrektor paletta: E-bay (Concealer)
~2000 Ft
Ecsetes korrektorpaletta és arckontúr.
Undereye Setting Powder: E-bay
~2000 Ft
Selymes és könnyű púder, mely kifejezetten az érzékeny szemkörnyék igényeit elégíti ki. C- és K- vitamin tartalmának köszönhetően védi és táplálja a szem körüli vékony bőrt.
Elfedi az apró ráncokat és a szem alatti árkokat fényvisszaverő részecskéinek köszönhetően.
Mindenkit felpontoztam, aki jókat írt, ennek ellenére ha nem vagy tapasztalt sminkelő, akkor nem ajánlanám, hogy magadnak sminkelj, főleg ha lesz rendes fotózás, oda kicsit speciálisabb smink kell, hogy jól mutasson, amellett tartósnak is kell lennie.
Amire szükséged lenne, az annyiba kerül, hogy abból házhoz hívhatsz sminkest. Amennyiben nem egy nagyon elszigetelt helyen laksz, akkor biztos megoldható, hogy találj valakit.
Sárospatak és körnzéke.Én kerestem a neten de nem találktam,hogy házhoz jönne valaki is.És amit itt olvastam szereintem nem fogom tudni megcsinálni:(.
Sok mindent azt se tudom mire valo
Nem vagyok fent...
Ha bemegyek egy szalonba ott is meg lehet kerdezni h hazhoz jon e?Vagy onnan nem fognak eljonni?
Vedd fel velük a kapcsolatot hátha kimennek házhoz is.
Neked is egyszerűbb lesz ha nem kell még a sminkeknek is utána járni, plusz nem költesz rá még egy vagyont.Felesleges ennyi mindent össze vásárolni, ha egyébként nem annyira sminkeled magad.
Az esküvőd napján meg izgulni fogsz és lehet, hogy éppen amiatt rontod majd el. Ismerősöktől kérdezősködj hátha valaki tud ajánlani sminkest. Ha sikerül akkor mindenképpen csináltass próba sminket előtte, hogy egyeztessétek az elképzeléseiteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!