Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy sminkeljem ki otthon magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy sminkeljem ki otthon magam?

Figyelt kérdés

Nem tudok majd sminkeshez elmenni az esküvő napján,otthon hogy csináljam meg magamnak?Milyet vegyek?

Nem vagyok nagy sminkes

2015. máj. 6. 10:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

ismerős nincs aki segítene?

lényeg, hogy vízálló, tartós termékeket használj

2015. máj. 6. 10:41
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne olcsó gagyi cuccokkat.. Talán nézzél pár youtubeos videót, ott szerintem azt is mondják hogy miket használták a sminkhez.
2015. máj. 6. 10:44
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
En is magamnak csináltam, bár nekünk nem habosbabos esküvőnk volt, hanem csak szűk családi körben, egyszerű kis ünneplés. A szokásos, jól bevallt termékeket használtam, nem vettem semmi új, ismeretlen márkát. Hetekkel korábban próbálgattam, hogy kb milyen legyen majd, mennyire tartós az eredmény. Nekem jó volt így.
2015. máj. 6. 10:44
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is azokat használd, amiket eddig beváltak.

Próbálj ki több féle sminket. Keress inspirációt youtube-on.

Ha valami megtetszett, akkor azt gyakorold be. Készítsd el sokszor, hogy mire lesz az esküvő, addigra ne okozzon semmiféle problémát.

Esetleg menj el egy kozmetikushoz, hogy mi állna neked jól, készítse el, és azt tanuld be utána.

2015. máj. 6. 10:45
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Az tényleg nagyon fontos, hogy csak jól bevallt márkát használj. Én pl nagyon érzékeny bőrű vagyok, plusz kontaktlencsem is van - millió kozmetikumot kiprobaltam, nekem pl szem sminkekbol csak a Pupa vált be, de pl alapozobol egyedül a miss sporty az, amitől nem leszek kiütéses
2015. máj. 6. 10:50
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is magamnak tervezem csinálni... megvan a bevált márkám, amiket alkalmakkor használok... annyit tettem még hozzá, hogy vettem ilyen sminkrögzítő sprét, hogy biztosabb maradjon, de amúgy szerintem minden király lesz

- tükör

- arclemosó

- arckrém

- alapozó

- púder (ha fénylő bőrű vagy) / pirosító (ha szeretnél)

- szemhéjpúder/tus/cerka

- szemöldök/szempilla

- végül rúzs (ha szeretnél)

- és a fixáló (ha szeretnél ilyet is)

2015. máj. 6. 10:51
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

A bőrödnél egy árnyalattal világosabb korrrektor (ha a szemed alatt sötét karikás, akkor oda sárgás árnyalatú), rá jó minőségű, bőrszínű alapozó, és arra nagyon finoman, nagy ecsettel felvitt, jó minőségű kőpúder. Így tartós lesz a smink, nem folyik le.

Utána valami pasztellszínű szemhéjpúder, legjobb szerintem a halványszürke, felfelé és kifelé világosítva fehérrel, az mindenkinek jól áll.

Szempillaspirál, természetesen fekete és vízálló, a szemedet pedig csak alul húzd ki fekete szemcerkával. (Ha a szemöldököd világos, akkor óvatosan azt is áthúzhatod kicsit sötétebbre vele.)

Ezek után leheletnyi pirosító a járomcsontodra, világos bőrre és világos szemhez pirosas vagy rózsaszínes, sötétebb bőrhöz és szemhez pedig narancssárgás árnyalatú.

Végül pici szájfény, világos tónusokhoz pasztell rózsaszín, sötétebb tónusokhoz színtelen vagy enyhén narancssárgás.

Ennyi az egész, max 15-20 perc alatt össze lehet dobni.

2015. máj. 6. 10:51
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
jogos, a korrektort kifelejtettem (6-os), köszi!
2015. máj. 6. 10:53
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan profi sminkest, aki kijön házhoz.
2015. máj. 6. 11:25
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szoktál sminkelni, semmiképpen se a kínai boltból vagy a dm, rossmann olcsó szekcióiból válogass - ott is vannak tartós cuccok, de a többség nem az, és az esküvő nem a próbálgatás-tesztelgetés időszaka.

Amúgy meg:

-amiből tudsz, vásárolj vízálló cuccot (ha szemhéjtust akarst, akkor abból, szempillaspirálból)

-nézz youtube videókat, rengeteg sminkelős van (ha tudsz angolul, inkább olyanokat nézz, mert külföldu sminkesekből sokkal több van, aki tényleg minőségi sminket készít)

-ha eddig nem tudtad, valahogyan meg kellene állapítanod, milyen típusú a bőröd (ha máshogy nem, kozmetikusnál), mert mondjuk hogy milyen alapozót válassz, ahhoz elengedhetetlen tudni

-nem árt, ha tudod, kb. hogyan szeretnél kinézni sminkügyileg az esküvő napján - inkább ragyogóan, vagy inkább matt arccal, milyen színek, erősebb vagy finomabb... és ahhoz kb. inspirációs képeket keresni

-azt sem árt tudni, hogy esküvőn lesz-e időd arra, hogy néha felfrissítsd a sminked, vagy nem akarsz ezzel bajlódni... pl. ha úgy gondolod, nem akarsz macerát a cuccok kiigazításával stb., akkor nem szájfényt kellene feltenned, hanem tartós rúzst vagy folyékony rúzst

-legalább egyszer-kétszer esküvő nélkül is el kellene készítened a sminket, és letesztelned - így derül ki, hogy van-e olyan termék, ami nem vált be... illetve gyakorlás nélkül nem fog jól kinézni a smink (tapasztalatból mondom, videó alapján sem tud egy teljesen kezdő szép sminket készíteni gyakorlás nélkül, meg kell tanulni eldolgozni a szemfestéket, vagy hogy mennyi pirosítót vigyen fel)

-vegyél egy normális sminkfixálót (amiről jókat hallottam, és nem egy vagyon, az a Ben Nye és a Malu Wilz sminkfixálója - 2-3000 Ft-ba kerülnek, és más alkalmakra is fel lehet őket használni), és fújd le az arcod smink után nem túl közelről vele, jobban összetartja a sminket

-ügyelj rá, hogy a smink ne üssön el a csokrodtól (nyilván vannak olyan sminkek, amik mindenhez illenek, de pl. egy nagyon barnás-barackos, meleg színű smink elég furán nézne ki egy nagyon hideg, jeges színű virágokból álló csokorhoz)

2015. máj. 6. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!