Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerult a meghivok darabja? Rendelt, vagy otthon
keszitett volt?
Figyelt kérdés
Megkaptam a csaladtol, higy nem vagyok normalis, hogy magamnak szeretnem csinalni a meghivokat, mivel draga es pepecs. Egyreszt nagyon szeretem a kezmuves dolgokat, jo kezugyessgem van, turelmes vagyok. Masreszt nem talaltam olyat ami tetszene, ezert vagtam bele. 50 db boritek(70ft/db) 50 drarab dombornyomott, fenyes kartya(120ft/db) egy csomag strasszko(890 ft) egy tekercs ketoldali ragaszto(720 ft), 4 tekercs szalag (1200 ft), a belsejebe a mintat egy grafikus ismerosunk ingyen megcsinalta. 70 meghivottbol 20 egyutt lakik, igy 50 db meghivo keszult igy. Mondjuk faraszto neha, de elvagyok vele, lassan vegzek is. Ca. 250-re jon ki egy darab. Szerintem ez nem olyan veszes.
2015. ápr. 26. 18:20
1/4 anonim válasza:
Nekem abszolùt nincs ilyen kézügyességem,és fantáziám,de ha lett volna biztosan magamnak csinálom,mert sokkal olcsóbban ki lehet hozni.Nekünk kb. 30db meghívónk volt,450ft/db áron,krémszínű,fényes,világosbordó írással,bordó virággal,szalaggal,borítékkal.Nagyon ügyes vagy,hogy te csinálod,ne hallgass a családra,csak irigykednek.Biztos,hogy másba is megpróbálnak majd beleszólni,de ne hagyd.Ez a te nagy napod,a tiétek.Sok boldogságot!
2015. ápr. 26. 18:34
2/4 anonim válasza:
Uncsitesomek 190 ft/db aron csinaltattak, teljesen jo volt, nem egy nagyon kulonleges darab, de rossz szot se lehet ra mondani. En sajatkezuleg csinaltam, nekem igy dragabb lett, kb 330/db. En grafikus vagyok, igy furan is vette volna ki magat, ha nem en tervezem :)
Szerintem a csaladnak nincs igaza. Meg, ha olcsobban is kihozhattad volna, akkor is sokkal nagyobb dolog, hogy te keszitetted. Igy eszmei erteke is van a meghivodnak!
2015. ápr. 26. 19:37
3/4 anonim válasza:
A miénk 380 Ft/db volt, rendeltük. Ez tetszett, nem kellett belőle sok, így nem akartunk annyira spórolni vele. Nálunk szóba sem jött, hogy saját kezűleg készítsük, mert egyikünknek sem ügyes a kézműveskedéshez.
A 250 Ft szerintem olcsónak számít azok alapján amiket én láttam. Sok honlapon megnéztem és ettől alig van olcsóbb. Ügyes vagy, hogy ennyiből kihoztad.
2015. ápr. 27. 10:50
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom :) szerintem amugy helyesek lettek. Van egy dombornyomott gyongyhazfenyes a/5-os lap, pink szalaggal atkotve, a boritekra pedig a 2 atellenes sarokba 2-2 sziv formaju pink strasszko keult, kozepen, pedig a meghivott neve. Mostanra vegeztem veluk, konkretan mar stasszokkal almodok. :D Soha tobbet ilyet :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!