Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a párom nagy esküvőt, ha? .
Az első vagyok, voltam már úgy esküvőn, hogy ott csak 1 embert ismertem, a páromat, akit elkísértem, még az ifjú párral is akkor találkoztam életemben először. Mégsem voltam magányos, miért is lettem volna, ott volt a párom, a többiekkel meg ismerkedtem, elvegyültem. Miért szerinted egy esküvőn mindenki csak a saját családjával beszélget, táncol? Hát elárulom, hogy NEM.
Inkább örülj neki, hogy így áll hozzá! Gondolom ha az ellenkezőjét mondaná, hogy menjetek két tanúval aláírni, és kész, mert neki "nincs senki akivel az örömét megoszthatná" akkor az lenne a baj? Pedig még ez a hozzáállás is teljesen érthető lenne.
Ha meg az a bajod, hogy te magad nem akarsz nagy esküvőt, akkor állítsd be aggódásnak, ami nem az, hanem állj a sarkadra és mond meg neki, hogy te nem akarsz nagy esküvőt.
Talán maga a hangulat miatt. Ha ilyet szeretne, nyilván ez azt jelenti, hogy nem esne neki rosszul.
Nálunk is hasonló volt a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!