Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen az esküvői "álomruhátok"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az esküvői "álomruhátok"?

Figyelt kérdés
Belinkelnétek képet az álomruhátokról? Ha már volt esküvőtök és akkor az volt rajtatok, akkor jöhet az is :)
2015. máj. 4. 13:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

óóó, hát hogy ki és mitől kap hányingert, az egyéni döntése! Ez a kérdés nem arról szól, hogy kinek milyen ízlésficama van, vagy hogy ki/mitől mászik a falra... De aki szeretné az ilyen véleményét is megosztani, nyugodtan tegye meg, ahogy 4-es is megtette, mert nem írtam oda kérdésbe, hogy csak és kizárólag linkeket kérek. Arra voltam kíváncsi, hogy mi az álmotok, milyen az a ruha, amitől örömötökben sírva fakadnátok, ha a postás ledobná az ajtótok elé egy dobozban. Függetlenül attól, hogy elérhető-e, vagy sem számotokra.

Amúgy meg nem mindegy? Egy habos ruhás menyasszony is gyönyörű és egy rövid koktélruhás is.

Ne vegye senki magára mások véleményét. Nekem pl tök más stílus tetszik, mint amilyet bármelyik válaszadó is belinkelt volna. Akkor most nekem is pirosat kéne osztanom, mert senkinek nem olyan az álomruhája, mint az enyém?

Nem hiszem el, hogy nem lehet egyetlen ártatlan kérdést se feltenni itt úgy, hogy a végére ne legyen valami konfliktus...

2015. máj. 5. 13:59
 22/27 anonim ***** válasza:
79%

Mert ha mindenki csak belinkeli, ami neki tetszik, az tök békés. Pozitív, mert elmondja, hogy neki mi tetszik. A kérdésed is tök pozitív.

Erre jön egy bunkó, aki átviszi negatívba, hogy neki ez hányinger, az hányinger. Többen is lepontozták, egy pirostól nem lesz ilyen alacsony.

(Már azelőtt, hogy a többieket lepontozták, mert egy ponton a 4-es kivételével mindenki 100-on volt.)

2015. máj. 5. 14:50
 23/27 A kérdező kommentje:
Ezen túl kell lépni. Neki per pillanat ez a véleménye, aztán jól van, legyen. Nekem pl az volt a véleményem, amíg nem próbálgattam ruhákat, hogy sellő fazonú, egyszerű, letisztult ruhát fogok viselni az esküvőmön, olyan szalonba meg be se megyek, ahol egy milliméter szatén is van. Aztán, amikor dönteni kellett, lám, egy full szatén ruhára mondtam igent, aminek ráadásul sellő fazonhoz sincs semmi köze. Ez annyi, hogy meglátod és beleszeretsz. Nem tudsz ellene mit tenni. Mint ahogy világ életemben azt mondogattam, hogy rühellem az Iván férfinevet, rosszul vagyok tőle. Szerinted, milyen nevű férfihoz megyek hozzá? 
2015. máj. 5. 15:03
 24/27 anonim ***** válasza:
93%
Kedves kérdező, Te is mutatsz olyan ruhát, ami hasonló, vagy kimondottan az álomruhád? :)
2015. máj. 5. 16:05
 25/27 A kérdező kommentje:

hát persze :)))))

[link]

2015. máj. 5. 16:32
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyen tényleg nem volt még itt linkelve. Nagyon szép! :)
2015. máj. 5. 16:42
 27/27 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem már korábban linkeltem más kérdésnél, de most linkelek ide is:

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 5. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!