Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az esküvői "álomruhátok"?
óóó, hát hogy ki és mitől kap hányingert, az egyéni döntése! Ez a kérdés nem arról szól, hogy kinek milyen ízlésficama van, vagy hogy ki/mitől mászik a falra... De aki szeretné az ilyen véleményét is megosztani, nyugodtan tegye meg, ahogy 4-es is megtette, mert nem írtam oda kérdésbe, hogy csak és kizárólag linkeket kérek. Arra voltam kíváncsi, hogy mi az álmotok, milyen az a ruha, amitől örömötökben sírva fakadnátok, ha a postás ledobná az ajtótok elé egy dobozban. Függetlenül attól, hogy elérhető-e, vagy sem számotokra.
Amúgy meg nem mindegy? Egy habos ruhás menyasszony is gyönyörű és egy rövid koktélruhás is.
Ne vegye senki magára mások véleményét. Nekem pl tök más stílus tetszik, mint amilyet bármelyik válaszadó is belinkelt volna. Akkor most nekem is pirosat kéne osztanom, mert senkinek nem olyan az álomruhája, mint az enyém?
Nem hiszem el, hogy nem lehet egyetlen ártatlan kérdést se feltenni itt úgy, hogy a végére ne legyen valami konfliktus...
Mert ha mindenki csak belinkeli, ami neki tetszik, az tök békés. Pozitív, mert elmondja, hogy neki mi tetszik. A kérdésed is tök pozitív.
Erre jön egy bunkó, aki átviszi negatívba, hogy neki ez hányinger, az hányinger. Többen is lepontozták, egy pirostól nem lesz ilyen alacsony.
(Már azelőtt, hogy a többieket lepontozták, mert egy ponton a 4-es kivételével mindenki 100-on volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!