Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen az esküvői "álomruhátok"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az esküvői "álomruhátok"?

Figyelt kérdés
Belinkelnétek képet az álomruhátokról? Ha már volt esküvőtök és akkor az volt rajtatok, akkor jöhet az is :)
2015. máj. 4. 13:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Ez az álomruhám, de egyébként az MGNY ruhák között alig akad olyan, ami nem tetszik. Szerintem gyönyörűek.

Ha varratnám, szív alakú kivágása lenne, habosbabos aljrésszel és húzott felsőrésszel. A csipkét utálom, egy mm nem lehet rajta. (Igen, már a szalagavatómra is nehéz volt ruhát találni)

2015. máj. 4. 15:58
 12/27 anonim ***** válasza:
70%

Nekem ez az álomruhám: [link]

Egyszerűen imádom :)

2015. máj. 4. 17:58
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

Az elegáns, kifinomult, szűkebb fazonú, lágy esésű, nőies ruhák számomra a legszebbek.

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 4. 19:07
 14/27 anonim ***** válasza:
35%

Évek óta szerelmes vagyok ebbe a ruhába :) :

[link]

[link]

2015. máj. 4. 23:47
 15/27 anonim ***** válasza:
63%

Álom...

[link]

[link]

2015. máj. 5. 10:06
 16/27 anonim ***** válasza:
96%

Nekem idén ő: [link]

Szereteknézegetni esküvői ruhákat :$

2015. máj. 5. 12:15
 17/27 anonim ***** válasza:
75%
Miért kellett a 4. hozzászólást leszavazni? Csak azért, mert leírta a véleményét és hogy neki mi tetszik? Nevetséges.
2015. máj. 5. 12:27
 18/27 A kérdező kommentje:
sajnos nem csak a 4-es van leszavazva, hanem a többiek is, amit én se értek, mert én mindenkinek zöldet nyomtam. Csak hát jött valaki, akinek ettől lesz egészséges az önbecsülése, hogy végignyomja a pirosakat. Gratulálok hozzá! Ennyi öröme legyen az életben.
2015. máj. 5. 12:46
 19/27 anonim ***** válasza:
93%
Mert senki más nem írta, hogy a hányinger csipke vagy a hányinger hosszú, stb. ruha. Lenéző volt. Senki más nem kommentelt negatívan.
2015. máj. 5. 12:48
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
19: és?
2015. máj. 5. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!