Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az esküvői "álomruhátok"?
Figyelt kérdés
Belinkelnétek képet az álomruhátokról? Ha már volt esküvőtök és akkor az volt rajtatok, akkor jöhet az is :)2015. máj. 4. 13:01
1/27 anonim válasza:
4/27 anonim válasza:
Nincs róla kép, majd én szeretném megtervezni. Nem szeretem a nagy, puccos, hányinger habos ruhákat, inkább valami görög istennős stílusú, kisebb szoknyájú ruhám lesz.
5/27 anonim válasza:
6/27 anonim válasza:
Ilyesmi ruhám volt. Bár én kesztyűt nem vettem hozzá és a cipőm se ilyen volt.
Nagyon szerettem.
7/27 anonim válasza:
[link] - ilyesmi. A lényeg, hogy könnyű anyagú, "légies" legyen. :)
8/27 anonim válasza:
én olyat szeretnék ami nem hagyja teljesen szabadon a dekoltázst(de a kart sem) és kicsit szolid, nem hivalkodó, tetszene ha ekrü színben lenne
ilyesmik
többet nemm találok most az googe-vel
10/27 anonim válasza:
Odavagyok ezért a ruháért, szerintem nagyon különleges és gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!