Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki csóró minek tart nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki csóró minek tart nagy esküvőt?

Figyelt kérdés

Kérdésem ihletője az alábbi válasz az egyik kérdésnél...

"Sajnos mi se allunk tul jol, nagynehezen osszesporolgattunk egy nagy osszeget az eskuvore, de igy mas dolgokkal kerultunk hatralekba (lakaskasszat nem fizettunk mar egy ideje, diakhitel torleszto elmaradasban es meg a hitelkartyat is nullaznunk kell majd)

mi is meghivtuk a parom ausztraliaban elo nagybatyjat, aki furdik a penzben es remeljuk, hogy oda teszi majd magat, mert neki meg se kottyan, nekunk viszont az elmaradasokat ki kell majd fizetnunk. --- "

Nem fér a fejembe, hogy van aki tényleg lagzit tart, és inkább nem fizeti a csekkeket? Azért hiv meg gazdag rokont hogy "tegye oda magát" mert neki elmaradásai vannak?! Ez általános hozzáállás, sokan vagytok így??? :o

2015. ápr. 30. 15:23
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Azt hittem először, hogy azért nem értem, mert mi nem lagziztunk, 13 fős esküvőnk volt, a lagzipénzt Spanyolországban vertük el :)

De örülök, hogy nemáltalános ez a dolog!

2015. ápr. 30. 19:56
 22/31 anonim ***** válasza:
25%
Már értem, hogy miért zavar ez téged ennyire :))) látom, próbáltál belekötni, csak ügyesen lepattintott :)) sőt, gondolom, az fáj, hogy volt egy kommented, ami miatt a kérdező is megkért, hogy kommunikálj rendesen, meg törölték is azt a kommentedet... Fú, hallod, rendesen kilehetsz miatta, ha nem is bírsz leállni a témáról! Na de ennyire?! Kössz, hogy linkelted a kérdést, különben hülyén haltam volna meg, mert nem tudtam volna, milyen oknál fogva kattogsz még mindig ezen :)
2015. ápr. 30. 21:36
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés nem új keletű egyáltalán. A házasodni vágyók nagy része erre játszik, amit leírtál kérdező.Csak kimondatlanul. A kérdésre pedig a válasz, hogy miért? Szerinted miért? Hogy jöjjön egy kis lovetta a konyhára, meg összeházasodunk mert miért is ne. Ennyire egyszerű. Pénzről szól az egész. Rááldoznak pár csekket, azt behozza és még marad rajta egy kis haszon. Mondjuk ezért nem kellett volna kérdést kiirni, józan paraszti ésszel levezethető képlet.
2015. ápr. 30. 23:06
 24/31 A kérdező kommentje:

A másik kérdésnél nem kommenteltem okosa :P

Biztos te vagy a kis pénzéhes menyasszonyka :D Nagyon beletapostam a kis sivár lelkedbe?

2015. máj. 1. 07:04
 25/31 anonim ***** válasza:
25%

22,jol gondolod. Volt egy komment, amit toroltek a masik kerdesnel. Most kerdezonek az a baja, h amott nem allt melle mindenki es egyedul maradt a velemenyevel. Meg az is nagyon faj neki, h toroltek a kommentjet. (Sajna mar nem emlekszem, mi volt)

Minden esetre ez se jott be, hogy kerdest generaltal belole... Biztos igy akartal elegtetelt venni, mert amott le lett szrva a velemenyed.

Szerintem te egy frusztralt pcsa vagy, aki megveszik az irigysegtol, mert masok osszehozzak azt a vilagra szolo lakodalmat, neked meg csak a 13 fos jott ossze. (Bar azt is nehezen hiszem, h te egyaltalan kellessz valakinek ezzel a provokativ stilusoddal...)

2015. máj. 1. 08:21
 26/31 anonim ***** válasza:
Ja es a masik kerdesnel te vagy a 12-es....
2015. máj. 1. 08:22
 27/31 anonim ***** válasza:
Hat nem jo, hiaba vagyik a menyasszony nagy eskuvore. Es mi van ha az ausztral rokon el se jon egy fel nap banzaj miatt Magyarorszagra? Amugy ez melyik kerdesnel volt? :)
2015. máj. 1. 08:41
 28/31 A kérdező kommentje:

Belinkeltem a kérdést a 2. oldalon van.A 62%oska a menyaszörny :D

Majd ha nem jön el dollárpapa, akkor gyorsan összeraknak egy gyereket, és felkérhetik keresztapunak, de tegye ám oda magát, mert kell a pénz pelusra...

2015. máj. 1. 12:35
 29/31 A kérdező kommentje:

Na, 25ös személyében megjött az ominózus kommentelő a másik regisztrációjával védeni magát... :D

De bölcs vagy, elemezz még!!!

2015. máj. 1. 12:46
 30/31 anonim ***** válasza:
27%

Meg nem esett le neked, miert vagyok en is ellenkezo velemenyen veled. Ezert elmondom meg1x:

Az nem kirivo eset, h valaki egy rokon segitsegere szamit. Alapozni valoban nem lehet erre. De sokan kalkulalnak a rokonok ajandekaval, amikor eskuvot szerveznek.

En kulonosen azzal nem ertek egyet, ha elitelunk valakit azert, mert sakkozik a szamlaival es probalja ugy csinalni, h kicsit jobbat erjen el, mint amennyi a penztarcabol telne. Kereskedelemben dolgozom. Latom, h az emberek szeretnenek szebbet, jobbat annal, amire telik nekik. Van, aki azt csak ugy eri el, h priorizal es amit lehet, azt kesobb fizet ki. Az en szememben nincs ezzel baj.

2015. máj. 1. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!