Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nagy lagzis esküvőt szerveznek maguknak saját zsebből miért teszik?
A kérdés elméleti síkon mozog, érdekel mások véleménye.
És ne azokat vegyük akiknek a bank számlán állnak a milliók.
Az én véleményem az, hogy bizony saját zsebből 1,5-2 milliót nem fizetnék ki azért, hogy mások egyenek, igyanak.
Ennyi pénzből inkább elmennek egy egzotikus utazásra és ott tartanám meg magunk között a szertartást.
Ki hogy vélekedik erről?
Szép estét mindenkinek!
Az esküvő ára általában visszajön, ha nem is teljesen, az meg nem egy olyan nagy összeg, amit ne érne meg egy ilyen nap :)
Azért nem tök ingyen etetik-itatjáka vendégeket, mifelénk már 40-50 ezer alatt nem megy el egy pár, abból bőven kijön az én etetétesem-itatásom.
Na igen. De a pénzt is az ifjú pár fizeti ki.
Garancia arra pedig nincs, hogy a menyasszony táncbol vissza jön.
tesom eskuvoje Olaszban volt a csaladdal ( ferj felol voltak a legtobben,feleseg reszerol csak en anyu unokatesok szoval 7-en mint a gonoszok :D )
Atszamitva ft-ba 2M volt az eskuvo.
2,1 M jott vissza belole :D bar ott nem szokas a menyasszony tanc de tesom akart :) sokszor vissza jon az.
Ez így pozitív dolog.
Én amikről eddig hallottam, ott mindig csak a fele vagy a töredéke jött vissza ennek a kiadott pénznek :)
rongyrázás, hogy beszéljenek az emberek arról, hogy mekkora felhajtás volt.
A pénz csak akkor jön vissza, ha a vendégek többsége jómódú. A többség nem szívesen ad egy vacsoráért annyit, amennyi 1 heti étkezése a családnak.
Az külön ciki, ha elvárják, hogy vendég annyi pénzt adjon, amennyibe a vendéglátása került.
De ha visszajön is a pénz, akkor tulajdonképpen az ifjú pár nem kapott nászajándékot, csak a költségei térültek meg. Így viszont nem sok értelme van a nagylakodalomnak.
Mondjuk mert megtehetik.
Egyébként én pedig nyaralásra sajnálnék ennyit kiadni, az esküvőt legalább megoszthatom a családdal és együtt érezzük jól magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!