Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket a párotok mikor menyasszonyok voltatok, hogy mutatott be az ismerőseinek? A neveteket mondta vagy, hogy bemutatom a menyasszonyom? És mikor feleségek lettetek?
Párom nem hajlandó azt mondani,hogy bemutatom a menyasszonyom hanem a nevemet mondja és utána mikor bemutatkozok újra elmondom a nevem.Mondtam neki ez engem zavar miért nem azt mondja,hogy a menyasszonyom vagy kedvesem.Azt mondta ezt elfelejti,és,hogy ha feleség leszek akkor is a nevemet fogja mondani mert ezt így szokták.Szerintetek?
Már arra gondoltam ciki neki,hogy menyasszonyt vagy majd feleséget kell mondania.Mert már nem tudom mire vélni ezt.
Én ezt eddig nem is figyeltem... :o :D
Tényleg, fogalmam sincs, hogyan szokott bemutatni, de szerintem az emberek hamar levágják, hogy mi a szitu, ha meg nagyon érdekli őket, rákérdeznek...
HA valakinek bemutat akkor mindig azt mondja hogy O itt a menyasszonyom! :) Neha kicsit tulspilazza es azt mondja hogy a felesege vagyok :D en emg enm javitom ki mert minek...... nemsoka eskuvo en is neha ugy mondom hogy a ferjem mikozben meg csak a volegenyem......
Es miert kellene neki cikinek lennie? nem ertem.........
Es ha a nevedet mondja valakinek akkor mond h Piroska vagyok Jancsi MENYASSZONYA...... talan majd így eszbe kap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!