Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titeket a párotok mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket a párotok mikor menyasszonyok voltatok, hogy mutatott be az ismerőseinek? A neveteket mondta vagy, hogy bemutatom a menyasszonyom? És mikor feleségek lettetek?

Figyelt kérdés

Párom nem hajlandó azt mondani,hogy bemutatom a menyasszonyom hanem a nevemet mondja és utána mikor bemutatkozok újra elmondom a nevem.Mondtam neki ez engem zavar miért nem azt mondja,hogy a menyasszonyom vagy kedvesem.Azt mondta ezt elfelejti,és,hogy ha feleség leszek akkor is a nevemet fogja mondani mert ezt így szokták.Szerintetek?

Már arra gondoltam ciki neki,hogy menyasszonyt vagy majd feleséget kell mondania.Mert már nem tudom mire vélni ezt.

2015. ápr. 28. 13:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én ezt eddig nem is figyeltem... :o :D

Tényleg, fogalmam sincs, hogyan szokott bemutatni, de szerintem az emberek hamar levágják, hogy mi a szitu, ha meg nagyon érdekli őket, rákérdeznek...

2015. ápr. 28. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:

HA valakinek bemutat akkor mindig azt mondja hogy O itt a menyasszonyom! :) Neha kicsit tulspilazza es azt mondja hogy a felesege vagyok :D en emg enm javitom ki mert minek...... nemsoka eskuvo en is neha ugy mondom hogy a ferjem mikozben meg csak a volegenyem......

Es miert kellene neki cikinek lennie? nem ertem.........

Es ha a nevedet mondja valakinek akkor mond h Piroska vagyok Jancsi MENYASSZONYA...... talan majd így eszbe kap :)

2015. ápr. 28. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Figyi, engem be se mutat. Gondolkodtam már rajta, hogy szóba hozom. De az az igazság, hogy neten ismerkedtünk össze és egy darab közös ismerősünk nem volt. Én a sulis haverjaimmal találkozhatok max össze a városban úgy hogy együtt vagyunk, de nem szoktunk traccspartizni csak hello-szia vagy integetünk ha messze van. Ha megállnánk dumálni bemutatnám a páromat, mert nekem jó érzés és "büszke" vagyok rá, hogy az ő barátnője vagyok. Hülyén hangzik, de jó érzés. És jó érzés lenne, ha ezt látnám viszont. Közeli összejárós barátaink egyikünknek sincsenek. Viszont elég ciki volt mikor összetalálkoztunk egy pasival egyszer és elkezdtek dumálni vagy 10 percig én meg ott szobroztam. Ugyanakkor nem sértődök meg rajta mert tudom milyen, lesz.rja ki mit gondol róla vagy a döntéseiről így neki valószínű ezért nem lényeg h bemutasson, de nekem ez kellemetlen. Ugyanakkor az elmúlt két év alatt amióta együtt vagyunk kb 3 ilyen eset volt. És tulajdonképpen mit érdekel engem hogy bemutat-e valakinek akivel félévente egyszer max összefut, addig amíg szeret, jól megvagyunk, kedves, udvarias velem és kettesben én vagyok neki a világ közepe... nem?
2015. ápr. 29. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!