Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen a körmöm az esküvőn?
tessék: [link]
válogass kedvedre :)
Egyébként én barackvirág színű géllakkos rövid körmöt szeretnék majd egy kis köves díszítéssel a gyűrűsujjaimon.
Én sem szeretem a hosszú körmöket és öltözködés területén is visszafogott vagyok.
Fehér ruhában voltam és a díszítés (asztaldíszek, autódísz, meghívók...) pedig lila. Teljesen alap franci festés volt a körmeimen, a gyűrűs ujjaimon pedig 1-1 kicsi lila kövecske és egy virág volt felfestve.
Én egy sima nude géllakkot javaslok. Viszont nem árt előtte egy főpróba, hogy a bőrszínedhez illő lakkot találj (sárgás-rózsaszínes-szürkés tónusú), illetve azt is el kell döntened, hogy a bőrödnél világosabb, azonos árnyalatú, vagy sötétebb lakkot szeretnél. Egyébként ez az én nagy kedvencem: [link]
A legjobb, hogy rövid és hosszú körmön is kifogástalanul mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!