Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen a körmöm az esküvőn?
A műköröm olyan hosszú, amilyet szeretnél, lehez egész pici is. De ha végképp nem akarsz, akkor a géllakk is jó negoldás.
Egy körmös
Ha mégis műkörmöt szeretnél (van rövid is) lehetne porcelán, vagy zselés.
Ha géllakkot szeretnél, az olcsóbb.
Én legjobbnak a porcelánt tartom, minőség szempontjából és formáját tekintve is a legszebb. TAlán árban 1-2 ezerrel több, mint a zselés műköröm.
Ha mentek nászútra, és nem kell esküvő után dolgoznod, még sokáig szép lehet a körmöd..
Én is pont ebbe a cipőbe vagyok, fontosabb dolgok elrendezve most a körmön filózok hisz még is csak a fontos szerepe lesz a kezünknek pl a képeken is, és nekem se volt még soha műkörmöm, nem szeretnék bénázni hosszú karmokkal, meg pici alkatomhoz olyan erőltetett is lenne a hosszú vad köröm, ezért ezt a hosszúságot és mintát választom majd:
Ezzel még lehet fogni meg nem kényelmetlen hosszúság, meg tetszik az egyedi vőlegény-menyasszony minta :)
Lehet, hogy nyomi leszek, de én simán kilakkoznám. Elmennék körmöshöz, hogy szépen lepolírozza, esetleg kifesse, de csak sima lakkal.
Nekem a hétköznapokban is lakkozva van minden színűre, esküvőre keresnék valamit. Sima fehér vagy ha van valamilyen kiegészítőd, csokrod, sminked, ahhoz választanék színt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!