Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek érdemes lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lenne kizárni a szülőket egy majdani esküvőről? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Röviden jellemezném a szülőket mindkét részről:

Barátnőm anyja: Kapcsolatunk elejétől utál, kezdetben mondott egy indokot, amit karácsony előtt megbeszéltem vele, elmentem hozzá, ahogy kell. Utána eltelt pár hét és minden előzmény nélkül újra elkezdett utálni. Barátnőmmel kisakkoztuk valószínűleg azért gyűlöl, mert elveszem tőle úgymond a kicsi lányát. Badarságokat állít rólam, anélkül, hogy ismerne és már most szörnyű kijelentései vannak velem kapcsolatban.

Én anyám: 15 éve munkanélküli, dolgozni már nem fog, ráadásul közelebb van a nyugdíjhoz, mint messzebb. A munka és az otthoni légkör+gyógyszer+alkohol kombó leépítette teljesen. Sokszor olyan dolgokat tud kitalálni, hogy csak pislogok ezt honnan vette. Néha már-már klinikai eset. Gyaláz, mocskol mindenkit, aki nem sajnálja a saját elcseszett élete miatt. Ráférne egy alapos orvosi kezelés, de magától nem hajlandó segítséget kérni. Kényszeríteni meg nem lehet, amíg nem ön vagy közveszélyes.

apám: periodikus alkoholista és idegbeteg. nagyapám ivászata miatt ő is alkoholista lett. Iszik folyamatosan 1-6 hónapig, majd ugyanennyi józan élet és így tovább a körforgás. Anyámmal teljesen felőrölték egymást. Az öccse és a szülei elhunytak. Nyugdíjas és nincs ami lefoglalja.

Röviden tömören egy idegroncs mind a három. Félünk barátnőmmel, hogy ha esküvőre kerül a sor, botrányt csinálnának egyenként vagy hárman egyszerre, ezért tervezünk egy meghitt kicsi esküvőt. Ugyanakkor vannak más családtagjaink, szeretteink akikkel meg három ostoba ember miatt nem akarnánk kicseszni, ezért gondolkodtunk el azon, hogy őket hármójukat kitiltanánk az esküvőnkről. És az okoskodóknak, nem érdekel minket, hogy nélkülük nem lennénk, mert attól még, hogy biológiai úton kötődünk hozzájuk, nem jogosítja fel őket semmi azokra a mocsokágaikra, amiket elkövettek velünk szemben eddig életünk során. Életünk egyik legszebb napján, pedig nem akarunk kockáztatni, hogy elrontják az egészet, mert nekik olyan kedvük van.

2015. ápr. 21. 23:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Engem apám hagyott el és jövőre lesz az esküvő...már tud róla,mert az unokatestvérem elmondta neki...de nem fogom meghívni...21év után hova akar jönni....

Lehet a szülei és később majd talán kibékülnek,de a párodnak is egyszer lesz esküvője és azt boldogan akarja tölteni, nem úgy hogy a szülőket lenyugtatni.

Ki akarna egy családi balhét az esküvőjén....

2015. ápr. 22. 09:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha ti ketten egyetértetek, akkor szerintem ok. Bár kérdés, hogy a többi rokon nem fogja-e hiányolni őket. Arra készüljetek fel, hogy botrány lesz. Amúgy ha a fater épp józan periódusban van akkor jöhet.
2015. ápr. 26. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!