Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Igaz hogy minden lánybúcsúra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy minden lánybúcsúra jön egy izmos helyes táncosfiú, meztelenül táncol és be kell venni a szájba a izéjét értitek?

Figyelt kérdés
A menyasszonynak is be kell vennie az már megcsalás.
2015. ápr. 16. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Te ennyire hulye vagy, vagy komolyan gondolod, hogy kotelezo jelleggel le kell sopnod egy vad idegen ferfit???? Jesszus....
2015. ápr. 16. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
11-es, sajnos bizonyos "barátnőkkel" bíró menyasszonyoknál bizony minden kötelező.
2015. ápr. 16. 21:45
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

Ha a barátnőim ilyet csinálnának, nagyot csalódnék bennük. Nekem rém megalázó lenne a szitu, és szerintem élből kivágnám a srácot.

Persze, ha a párom lenne az a bizonyos táncoss, akkor lazán, bár előbb halnék bele a röhögésbe ;)

2015. ápr. 17. 06:37
 14/16 anonim ***** válasza:
94%

12-es, nincs olyan, hogy kötelező, csak érzelmileg gány ember, aki nem tud nemet mondani.

Az meg más, hogy addig a pontig lennének a "barátnőim".

2015. ápr. 17. 06:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy minden lánybúcsúra jön egy izmos helyes (?) táncosfiú, meztelenül sem táncol, és nem is kell bevenni az izéjét. Nem értem, hogy merült fel a kérdés. A menyasszonynak pláne nem kell bevenni, de ha beveszi az megcsalás.
2015. ápr. 17. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaz. Törvény van rá.

Ha nem tennék meg, betiltanák az esküvőt és elkoboznák a házasulandók ájfónját.

2015. ápr. 17. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!