Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy minden lánybúcsúra jön egy izmos helyes táncosfiú, meztelenül táncol és be kell venni a szájba a izéjét értitek?
biztos van ilyen. de ha kulturált barátnőid vannak, akkor úgy szervezik meg, hogy az ilyesmi mellőzve legyen.
de például ha az én barátnőim hívnának ilyen fiút, meg elvárnák hogy ilyesmit tegyek...
akkor 1. elküldeném a fiút
2. nagyon csalódnék a barátnőimben
3. hazamennék
Szerintem egy leánybúcsúnak nem erről kell szólni.. ahol mégis, az inkább ne menjen férjhez
Ha hívsz rá...
De annyiféle vérmérsékletű ember van, nem szabadna így általánosítani.
Nekem van rendezvényszervező ismerősöm. Ő is mindig kacag, amikor a legénybúcsú miatt ágálnak egyesek.
A lánybúcsúkkal kapcsolatos megrendelések néha még neki is megdöbbentő.
Nem, szerencsére nem igaz...
Persze van ilyen is..de inkább nem minősotenem...
Van olyan is, ahol van táncos fiú, de csak táncol, és ennyi..(marad rajta tangaos általában) ebben semmi nincs poén, ha vevő ra az ember.
Nálam csak lányok voltunk..ittunk...elmentünk bulizni..
Csomó feladatom volt, egyik sem volt durva..vagy obszcén..vagy megcsalásra felbujtó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!