Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes?
Hát egy ilyen fb-os kiírás után én se hinném el, hogy a kétértelmű fogalmazás mögött nem volt hátsó szándék.
Ha őszinte vagy magadhoz, akkor Te is belátod, hogy jogosan sértődött meg. Azért kíváncsi lennék rá, hogy az a bejegyzés hogy szólt pontosan.
No de bármi is volt, tényleg egy évvel ezelőtt történt, így szerintem is teljesen felesleges haragot tartani. Tedd túl rajta magad, ennél nagyobb gondod sose legyen.
1.
Ha ki is írt szerintem valahol jogos, kicsit gáz szerintem egy menyasszonyt letámadni, hogy mit képzel, hogy csak ő legyen fehérben. Szerintem menj el,ha nem érzed jól magad, gyere el onnan.
1.Központozás.
2.Higgadtság.
3.Kommunikáció.
4.Felnőttek vagytok elvileg.
én egyáltalán nem csináltam gondot a vendégek öltözetéből.
Volt olyan lány, akin törtfehér ruha volt, rövid, lenge.
Simán látszott, hogy nem ő a menyasszony, hanem én.
Volt olyan lány, akin fekete ruha volt, pedig állítólag ezt sem lehet. Nagyon csinos volt benne.
Volt olyan lány, aki megkérdezte, hogy vehet-e fel bordó vagy piros ruhát. Neki is mondtam, hogy olyat vegyen fel, amiben jól érzi magát.
És végül van egy ismerősünk, aki egyetlen esküvőre sem hajlandó öltönyt/inget venni. Na őt sem küldtük haza.
Nem kell megsértődni, hanem ésszerűen kell gondolkodni.
Legyen fehérben, ha akar, akkor is mindenki tudni fogja, hogy Te vagy a menyasszony. Aki meg nem tudja, azt nem is értem, miért kell meghívni egy esküvőre.
Menj el, de fehérben ;).
Viccet félretéve, menjetek el, max nem maradtok sokáig. De a párodnak mégiscsak a testvére házasodik, persze hogy ott akar lenni.
Azért kaptunk meghívást, mert azóta rendezdni látszik a viszony csak én sajnos nem tudok túl lépni a sérelmeimen.
Nehezen teszem túl magam azon hogy könyörögtem a telefonban sírva neki hogy jöjjenek el, legyen a sogórom tanú és ő beleröhögött a telefonba és letette.
Maradt bennem egy tüske.
De itt a kérdező egy szóval se mondta, hogy ő megszólta, hogy fehérbe megy a sógórnő, hanem, hogy a másik akadt ki...
én a szertartásra mennék el max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!