Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet kárpótolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kárpótolni a vendégeket egy napokkal előbb lefújt esküvőért?

Figyelt kérdés
Ruha és ajándék már mindenkinél megvan, sok pénz ér fáradság ment már bele, megérné esetleg valami bált csinálni helyette?
2015. ápr. 16. 15:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%

Attól, hogy te szervezted, még nem neked kell szégyenkezned és lemondanod, hanem azoknak, akiknek ez volt az esküvője.

Mehet a kislány és körbeszólhat mindenkinek. Hagy égjen a rongy nő..

2015. ápr. 16. 16:14
 12/21 A kérdező kommentje:
Őszintén megmondom, hogy a lányra kevésbé haragszom, mert tőle nem vártam mást, de a fiamnak már rég megmondtam, hogy ez lesz, sőt, nem csak én.
2015. ápr. 16. 16:20
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

szerintem sokkal rosszabb lett volna, ha mondjuk megtartjátok a lagzit, és rá egy hónapra szétmegy a pár.

mert akkor már odaadta az ember az x összeget amit szánt, vagy ajándékot stb.

meg most ez nem is a te hibád volt, vagyis nem a te családod miatt.

én ha a vendég lennék, nem rendeznék jelenetet, nem lennék felháborodva.

ha le van foglalva a hely és a kaja, és már nem térítik vissza!! akkor én megtartanám a bált. ha már kárba megy a sok kaja és pénz, akkor mindegy ha legalább elfogyasztjátok.

de ebben az esetben az ajándékot mellőzzék

2015. ápr. 16. 17:10
 14/21 anonim ***** válasza:
13%
milyen kismenyed, ha nem is lesz esküvő?
2015. ápr. 16. 17:11
 15/21 A kérdező kommentje:
Odaírtam, hogy csak volt.
2015. ápr. 16. 17:26
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Hamarosan esküvőre megyünk, mint közeli hozzátartozó, abszolút nincs felesleges pénzünk, mivel nem járunk ilyen helyekre, ajándékot és új ruhát kell vennünk a párommal, amit legközelebb kb. 10 év múlva fogunk használni, szóval nem most fektetnénk be rá, ha nem muszáj. Úgyhogy ennyit arról, hogy aki meg tudja venni az új ruhát, annak úgyis mindegy, nem megy kárba. Az alap, hogy nem haragudnék a párra, mert ez nekik biztos elég rossz és kellemetlen, de elég undorító, mikor valaki úgy áll hozzá, hogy a vendégnek úgyis mindegy, okkal adja ki azt a pénzt, vagy ok nélkül.. Akinek sok pénze van, annak biztos mindegy, max egy kicsit húzza a száját miatta, akinek viszont nincs sok, az pár hónapig érezni fogja a bőrén a felesleges kiadást. Kérdésedre a válasz: nem lehet kárpótolni a vendégeket. A rossz dolgok csak úgy megtörténnek, mindenkinek el kell fogadnia.
2015. ápr. 16. 17:50
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
Milyen a túlzásba vitt leánybúcsú? Tánc/sztriptíz/csók/megcsalás? Szerintem nem kell kárpótolni, csak értesíteni kell a vendégeket minél hamarabb, mindenki a saját részéről jövőjét...A ruha felhasználható máskor is, a pénz megmarad/ az ajándékot oda tudják adni a következő esküvőn.
2015. ápr. 16. 18:03
 18/21 anonim ***** válasza:
60%

új ruhát kell vennünk a párommal, amit legközelebb kb. 10 év múlva fogunk használni

Senki nem kérte tőletek... nekem eszembe nem jutna új ruhát venni egy esküvő kedvéért, pedig nincs sok cuccom.

2015. ápr. 16. 18:10
 19/21 anonim ***** válasza:
87%

Semmit nem kell tenned.

Van ilyen, ennél nagy gondja ne legyen senkinek.

Maximum visszaviszik a boltokba a ruhát/cipőt amit az esküvőre vásároltak. 30 napig visszaveszik mondjuk a plázaboltokban.

Jobb igy mint egy v

2015. ápr. 16. 18:24
 20/21 anonim ***** válasza:
87%
Jobb igy mintha válnának 2 hónap múlva a fényes esküvő után, de láttam már erre is példát.
2015. ápr. 16. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!