Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet kárpótolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kárpótolni a vendégeket egy napokkal előbb lefújt esküvőért?

Figyelt kérdés
Ruha és ajándék már mindenkinél megvan, sok pénz ér fáradság ment már bele, megérné esetleg valami bált csinálni helyette?
2015. ápr. 16. 15:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
4%
Miért fújtátok le? :( külön mentetek?:(
2015. ápr. 16. 16:00
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Kifiztnem a ruhajaukat es az ajandek arat. Ez a legkevesebb. Kellemtlen szitu.
2015. ápr. 16. 16:02
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Sehogy. Csak egy nagyon önző ember gondolná arra, hogy őt valami kár érte, amikor egy esküvő elmarad
2015. ápr. 16. 16:04
 4/21 A kérdező kommentje:
Én az após lettem volna. Kiderült, hogy a volt kismenyem túlzásba vitte a lánybúcsút. Most nekem kell tennem valamit, ha már az egész nagy napot én szerveztem.
2015. ápr. 16. 16:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha én vendég volnék, nem várnék kárpótlást. Éppen elég baja van a párnak enélkül is.
2015. ápr. 16. 16:05
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
A világon semmit nem kell tenned azon kívül, hogy értesíted a vendégeket, nem lesz esküvő.
2015. ápr. 16. 16:06
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

Sajnálom,de helyesen cselekedtél. Aki egyszer megteszi,az később is. Mindegy,nem ez a kérdés. Ne fizess ki semmit és ne is rendezz semmit. Hülyén jönne ki,ráadásul a pénz jól jön,ha a fiad végre megtalálja a hozzá illőt.

Én,ha vendég lennék-bár nincs sok pénzem-nem haragudnék meg,hanem inkább sajnálnám a dolgot. A ruha és az ajándék,amiket vettem még jól jönnek más esküvőn. Nem lenne kárbaveszve.

2015. ápr. 16. 16:07
 8/21 anonim ***** válasza:
92%

én nem rendeznék bált...mire fel? sajnos semmi unnepelni valo nincs.

elnézést kérnék, elmondanám, hogy ez nagyon kellemetlen nekunk...de bla. bla. bla.

az, hogy a ruha megvan...aki megtehette, hogy vett uj ruhát, annak ez nem számit..ajándék, majd elajándékozzák másnak, vagy megtartják.

(mi is jártunk már igy, a vendégek kozt voltunk...az ajándékot végul 1 évvel késobb anyum elajándékozta másnak.)

2015. ápr. 16. 16:08
 9/21 anonim ***** válasza:
96%
Ha vendég lennék,én tuti nem sértődnek meg van a fiadnak elég baja!
2015. ápr. 16. 16:11
 10/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem kell kárpótolni senkit, az ajándék és ruha jó lesz más alkalomra. + furán jönne ki, hogy a megcsalás miatt lefújt esküvőre szánt pénzből a násznép bálozna.
2015. ápr. 16. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!