Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kárpótolni a vendégeket egy napokkal előbb lefújt esküvőért?
Sajnálom,de helyesen cselekedtél. Aki egyszer megteszi,az később is. Mindegy,nem ez a kérdés. Ne fizess ki semmit és ne is rendezz semmit. Hülyén jönne ki,ráadásul a pénz jól jön,ha a fiad végre megtalálja a hozzá illőt.
Én,ha vendég lennék-bár nincs sok pénzem-nem haragudnék meg,hanem inkább sajnálnám a dolgot. A ruha és az ajándék,amiket vettem még jól jönnek más esküvőn. Nem lenne kárbaveszve.
én nem rendeznék bált...mire fel? sajnos semmi unnepelni valo nincs.
elnézést kérnék, elmondanám, hogy ez nagyon kellemetlen nekunk...de bla. bla. bla.
az, hogy a ruha megvan...aki megtehette, hogy vett uj ruhát, annak ez nem számit..ajándék, majd elajándékozzák másnak, vagy megtartják.
(mi is jártunk már igy, a vendégek kozt voltunk...az ajándékot végul 1 évvel késobb anyum elajándékozta másnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!