Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi esküvői menüről?
Nagyon nagy esküvő lesz, nagy család, sok barát :) A vőlegényem nem magyar, én viszont az vagyok tehát ezért van ilyen sokféle étel illetve gyerekek is lesznek.
Levesek:
kovászosuborka krémleves
hideg joghurtos kapros cukkinileves
gyömbéres narancsleves
póréhagymás krumplileves kukoricával, sonkával
rizstejes raguleves
sütőtökkrémleves
Főételek:
csirkés rakott brokkoli
borban sült kolbász
barna sörös szarvas
mustáros-tárkonyos (csirkemell)
töltike kölessel
krumplis kelbimbófőzelék fasírttal
baconbe csavart gombás karaj
aszalt paradicsomos rizottó
krumplis-virslis (lecsó)
spárgás-zöldborsós rizottó
zöldborsófőzelék
sajtos-marharagus rakott krumpli
spagettitorta
Desszert:
kávés-diós mignon
ribizlis-habos lepény
málnás-mentás tiramisu
kekszes sárgabarackfagyi
vajkaramellás-narancsos márványkuglóf
aszalt gyümölcsös tortácskák
sárgabarackos mignon
arab fánk
máktorta ribizlivel
Előétel:
burgonyás vastag palacsinta
baconbe tekert olivás húskenyér
zöldségfelfújt réteskosárban
kovászolt kapros káposzta
snidlinges-mustáros húskenyér
A torta vaníliás puncstorta lesz.
Tudom hogy nekünk kell eldönteni, csak attól félek hogy magyar barátok a 'hagyományos' menüt várják.
Ha ti jönnétek vendégségbe nektek megfelelne ilyen menü?
Hadd menjen a rongyrázás!
Remélem a vőlegényed arab.
Aztán majd a 100000ft borravalót se sajnáljátok!
szia! összességében tetszik a menüsor, de talán hiányoznak SZÁMOMRA a kissé hagyományosabb ételek, pl. húsleves, rántott hús, vagy a töltött káposzta. Pl. az egyik rizottót vagy főzeléket kivenném, helyette rántotthús, főleg, hogy van zöldborsós rizottó + zöldborsófőzelék (tudom, hogy gyeekek miatt).
Összességében viszont tetszik a menü.
Őszinte leszek: nekem paraszt gyomrom van szinte semmit nem ennék meg ebből, főleg a levesekből... de így megnézve a másodikak sem nyerték el a tetszésemet...
Szerintem néhány egyszerűbb étel is helyet kaphatna. Legalább mutatóvba. Egy sima sülthús amin nincs semmi extra vacak sima krumplipürével szintén vacak nélkül, illetve egy sima húsleves. Csak, hogy az ilyen újítani nem vágyók, mint én is találjon valami ehetőt, mert erről a menüről csak a borban sült kolbászt enném meg meg a sütiket és slussz.
Bocsi, tudom, hogy velem van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!