Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi esküvői menüről?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy esküvő lesz, nagy család, sok barát :) A vőlegényem nem magyar, én viszont az vagyok tehát ezért van ilyen sokféle étel illetve gyerekek is lesznek.

Levesek:

kovászosuborka krémleves

hideg joghurtos kapros cukkinileves

gyömbéres narancsleves

póréhagymás krumplileves kukoricával, sonkával

rizstejes raguleves

sütőtökkrémleves

Főételek:

csirkés rakott brokkoli

borban sült kolbász

barna sörös szarvas

mustáros-tárkonyos (csirkemell)

töltike kölessel

krumplis kelbimbófőzelék fasírttal

baconbe csavart gombás karaj

aszalt paradicsomos rizottó

krumplis-virslis (lecsó)

spárgás-zöldborsós rizottó

zöldborsófőzelék

sajtos-marharagus rakott krumpli

spagettitorta

Desszert:

kávés-diós mignon

ribizlis-habos lepény

málnás-mentás tiramisu

kekszes sárgabarackfagyi

vajkaramellás-narancsos márványkuglóf

aszalt gyümölcsös tortácskák

sárgabarackos mignon

arab fánk

máktorta ribizlivel

Előétel:

burgonyás vastag palacsinta

baconbe tekert olivás húskenyér

zöldségfelfújt réteskosárban

kovászolt kapros káposzta

snidlinges-mustáros húskenyér

A torta vaníliás puncstorta lesz.

Tudom hogy nekünk kell eldönteni, csak attól félek hogy magyar barátok a 'hagyományos' menüt várják.

Ha ti jönnétek vendégségbe nektek megfelelne ilyen menü?

2015. ápr. 14. 00:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%
8: (7 vagyok) semmi gondom amúgy a főzelékkel, nekem meg pont a kelkáposzta az egyik kedvencem, de a 13 féle főételből legalább 4 olyan lenne amit inkább ennék. Persze a vőlegény családjának meg lehet hogy pont ezek a különleges ételek :).
2015. ápr. 14. 01:20
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem senki nem ragaszkodik annyira a hagyományokhoz... vagy ha mégis, akkor max. a saját esküvőjén. Amúgy nagyon frankó menü, én az életem árán is megkóstolnék mindent. :D
2015. ápr. 14. 02:51
 13/24 anonim ***** válasza:
28%
Hát oszt a húsleves és a rántotthús hol marad?
2015. ápr. 14. 06:41
 14/24 anonim ***** válasza:
37%

Miért akarjátok kinyírni a vendégeket? Én tuti nem tudnám megállni, hogy mindből egyek, legalább megkóstolás szinten. De ebben az esetben hazafelé már gurítani kéne, ha csak nem pukkadok ki ott helyben.

Viszont ami még esetleg hiányozhat, az valami vega főétel. Most csak köretet tudnának enni, szóval esetleg beszúrhatnál még valami zöldséget. Meg nem csak a vegák miatt. Talán az egyik húsos ételt lecserélhetnéd valami könnyedebb zöldséges fogásra. Illetve esetleg valami saláta, vagy savanyúság, bár ennyi minden mellett az már lehet fölösleges.

2015. ápr. 14. 08:19
 15/24 anonim ***** válasza:
47%
14: van kétféle rizottó (ami szerintem nem köret hanem főétel), és a többi fogás közt is akad húsmentes, ebből biztos nem lesz probléma.
2015. ápr. 14. 09:36
 16/24 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem jó a menü, mert sok féle van és bárki talál fogára valót!

Szerintem a násznépnek sem baj, ha nem minden esküvőn ugyanazt a menüt eszik végig. Jó a változatosság!

Sok boldogságot! :)

2015. ápr. 14. 09:51
 17/24 anonim ***** válasza:
21%

Vega vagyok, de én is találtam kedvemre valót :D Jó kis menüsor.

Nekem a desszertek annyira nem jönnek be, de azért ott is megkóstolnék ezt azt.

2015. ápr. 14. 12:29
 18/24 anonim ***** válasza:
49%

Akkor én bevállalom, hogy nekem hiányoznának a hagyományos magyar lakodalmi ételek. Óriási a választék, mégis nehezen találok olyat, amit szívesen megennék. Pl. a levesek közül egyik sem tetszik, valószínűleg egyáltalán nem ennék levest. A főfogások közül tudnék választani, hogy ne maradjak éhen, de azok sem a kedvenceim.

Én a helyedben, ha már úgyis ilyen sok féle étel lesz, egy-egy hagyományosabb fogást is tálalnék.

2015. ápr. 14. 13:17
 19/24 anonim ***** válasza:
37%

Hú, nyami! Én nagyon ki lennék békülve a menüvel - pont azért, mert nem az az unalmas hagyományos... nem tudom, és nem értem, miért pont az esküvőn kell olyan ételeket enni, amit ált. a menzán meg otthon eszik az ember... pl. pörkölt, 6féle rántott hús, töltikápi stb. Lehet, én még raknék még egy vega kaját a főételek közé, és a zöldborsófőzelék nekem nem elég ünnepi, de ez már tényleg szőrszálhasogatás :D.

Nekem a torta is szimpatikus, de lehet, amiatt többen fognak megszólni, hogy mi az, hogy nem fondantos-csokis-feketeerdős-eszterházys stb., hanem vmi könnyedebb.

2015. ápr. 14. 13:54
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

A zöldborsófőzeléket a kisgyerekek miatt raktuk be. :)

2015. ápr. 14. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!