Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz ez így furcsa?
Figyelt kérdés
Én mindig is nagy esküvőt akartam (200 fős), párom mindig is kicsit (30 fős). végül az arany középutat választottuk, kb 70-80 fővel.
Viszont! A párom csak az apjával tartja a kapcsolatot az egész családjából, senki mással, így csak ő jönne ugye. Az én részemről meg kb 60-65 fő (esetleg 40-re tudnám leredukálni). gy megbeszéltük, hogy a párom annyi barátját hozza, amennyit csak akar, az pedig maximum 10 fő lesz.
Kérdésem tehát az, hogy nem fog furcsán kinézni, hogy párom részéről egy családtag van, és néhány barát, én részemről pedig egy rakat ember?
2015. ápr. 12. 15:49
1/6 anonim válasza:
Nalunk ugyanez volt. Nem volt furcsa. :)
3/6 anonim válasza:
Nem.
Nálunk is ez lesz, és senki nem érzi furcsának, tudják ugyanis.
Érezze magát furcsán az, akik rokonok, de nem hívjuk meg őket. De velük nem foglalkozunk, egyáltalán.
4/6 anonim válasza:
lol ezt a kérdést már feltetted egyszer
5/6 A kérdező kommentje:
négyes,én nem tettem fel eddig ilyen kérdést!
2015. ápr. 12. 19:07
6/6 anonim válasza:
Dehogy is lesz furcsa :) egy részt senki nem fogja az eskuvon kerdezgetni, hogy hol van a volegeny edesanyja, nagyszulei, unokatestverei, stb. Masreszt pedig nekem is kicsi a csaladom (sajnos :( ) eszembe se jutott eddig, hogy furcsa lesz majd. Sok baratot meghivtunk, meg mar nagyon hosszu ideje egyutt vagyunk es a parom csaladja (a tavolabbi rokonok) is ugy tekintenek mar ram, mint egy csaladtagra, szoval nem lesz olyan, mintha egyedul lennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!