Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek dj volt az eskuvojukon, milyen szamok voltak azok amiket ossze irtatok? Mik voltak azok a szamok amiket esetleg kertek a naszneptol?
Mondjuk én eddig csak zenekaros esküvőn voltam, de azért felsorolom, azokat a dalokat, amiknél a legnagyobb buli szokott lenni (ezt ilyen 4-5 esküvőből ill. egyéb családi eseményből szűrtem le):
-Zorba
-Macskajaj (Bubamara)
-Szerelemvonat (mondjuk ezt kifejezetten vonatozni szerető társaságnál)
-bármilyen rock 'n' roll egyveleg (pörgősebb Elvis, Jerry Lee Lewis, ilyesmik)
-bulisabb Hungária-dalok
-magyar retro rock 'n' roll zenékből a táncolhatóbbak (Illés-Metro-Omega, kis LGT) - bár ez lehet, azért, mert a vendégek közül az idősebbek főleg abból a korosztályból voltak az eddigi esküvőkön, akiknek ezek a dalok jelentették a fiatalkorukat (meg bármilyen zene, ami a tánciskolás éveket idézik nekik :D)
-Lambada
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy az én környezetemben elég kevés mulatós/magyarnóta-kedvelő ember van, szóval egész biztos, hogy más társaságokban meg a Kék a szeme, a Száz forintnak ötven a fele, vagy az Aranyeső a top sláger. Az a fontos, hogy a vendégek is jól érezzék magukat, veletek együtt :).
Én voltam pár éve dj-s lagzin, nagyjából jó számok voltak összeválogatva, csak a dj kicsit érdekes volt, nem akart lejátszani egy párat, hiába kértük :D Na mindegy is, ilyesmik voltak (vagy amiket én is javasoltam):
latin (Dirty Dancing zenéi, Chello Cha Cha, Michel Buble Sway, stb.)
rocky(Hungária például)
David Guetta
Abba
No mercy
Mr. President
Dr. Alban
Bonney M
Bruno Mars (Treasure)
Michael Jackson
Hirtelen ezek jutottak eszembe :)
koszonom szepen, mindenkinek ment a zold kezecske.
igen nekunk annyit mondott a dj hogy nyugodtan valogassunk par zenet ossze, de viszont hogy o fogja tudni mi fog kelleni :)
akinek meg nem volt eskuvo sok boldogsagot, koszonom hogy valaszoltatok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!