Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiknek dj volt az eskuvojukon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek dj volt az eskuvojukon, milyen szamok voltak azok amiket ossze irtatok? Mik voltak azok a szamok amiket esetleg kertek a naszneptol?

Figyelt kérdés
vagy mi volt az amire mindenki szivesen tancolt? :) koszonom
2015. ápr. 10. 14:46
 1/8 advance válasza:
86%
demjénrózsi szerelemvonat
2015. ápr. 10. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
google-be írd be, hogy zenék lagzira, vagy wedding songs és kiad egy csomót. én is onnan szemezgettem slágereket, meg lesz néhány személyes kedvenc.
2015. ápr. 10. 15:00
 3/8 A kérdező kommentje:
koszonom
2015. ápr. 10. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk én eddig csak zenekaros esküvőn voltam, de azért felsorolom, azokat a dalokat, amiknél a legnagyobb buli szokott lenni (ezt ilyen 4-5 esküvőből ill. egyéb családi eseményből szűrtem le):

-Zorba

-Macskajaj (Bubamara)

-Szerelemvonat (mondjuk ezt kifejezetten vonatozni szerető társaságnál)

-bármilyen rock 'n' roll egyveleg (pörgősebb Elvis, Jerry Lee Lewis, ilyesmik)

-bulisabb Hungária-dalok

-magyar retro rock 'n' roll zenékből a táncolhatóbbak (Illés-Metro-Omega, kis LGT) - bár ez lehet, azért, mert a vendégek közül az idősebbek főleg abból a korosztályból voltak az eddigi esküvőkön, akiknek ezek a dalok jelentették a fiatalkorukat (meg bármilyen zene, ami a tánciskolás éveket idézik nekik :D)

-Lambada

Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy az én környezetemben elég kevés mulatós/magyarnóta-kedvelő ember van, szóval egész biztos, hogy más társaságokban meg a Kék a szeme, a Száz forintnak ötven a fele, vagy az Aranyeső a top sláger. Az a fontos, hogy a vendégek is jól érezzék magukat, veletek együtt :).

2015. ápr. 10. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy meg én még csak most fogom elkezdeni az esküvőszervezést... mivel csak egy kis ebéd lesz, nem is biztos, hogy lesz zene. Ha lesz, akkor rockabilly és táncolhatóbb swinges popdalok lesznek... meg alap a Zorba zenéje, azt imádom. Meg sztem a Bubamarától sem válnék meg, esetleg a magyar rock 'n' rollból válogatnék még.
2015. ápr. 10. 15:30
 6/8 advance válasza:
egy normális dj tudja mire van igény, minden társaság más
2015. ápr. 10. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Én voltam pár éve dj-s lagzin, nagyjából jó számok voltak összeválogatva, csak a dj kicsit érdekes volt, nem akart lejátszani egy párat, hiába kértük :D Na mindegy is, ilyesmik voltak (vagy amiket én is javasoltam):

latin (Dirty Dancing zenéi, Chello Cha Cha, Michel Buble Sway, stb.)

rocky(Hungária például)

David Guetta

Abba

No mercy

Mr. President

Dr. Alban

Bonney M

Bruno Mars (Treasure)

Michael Jackson

Hirtelen ezek jutottak eszembe :)

2015. ápr. 10. 18:54
 8/8 A kérdező kommentje:

koszonom szepen, mindenkinek ment a zold kezecske.

igen nekunk annyit mondott a dj hogy nyugodtan valogassunk par zenet ossze, de viszont hogy o fogja tudni mi fog kelleni :)

akinek meg nem volt eskuvo sok boldogsagot, koszonom hogy valaszoltatok

2015. ápr. 14. 11:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!