Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek fontos egy videós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fontos egy videós az esküvőre?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam azon, hogy csak fotóst hívok a nagy napra? Mi a véleményetek erről? Meg fogom bánni?
2015. ápr. 10. 08:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon örülök, hogy rábeszéltek, sok mindenre nem emlékszem, főleg a szertartásra, illetve nem tudsz ott lenni mindenhol, így mikor visszanézed, csomó olyat lástz, ami akkor fel sem tűnt. Én mindenképpen javaslom. Nálunk fotós nem volt a lagzi részén, de azt is nagyon bánom, mert hiába voltak százezres képek, ha nincs, aki tud is bánni vele. Mert más egy kamerába mosolygó párt fotózni, mint a magából kikelve csárdásozó menyasszonyt... szóval ha a keretbe belefér, mindenképp csináltass, én azt tanácsolom!

És az is butaság, hogy nem nézed meg úgyse, nekünk 2 éve volt a lagzink, és már több mint 10x megnéztem...

2015. ápr. 10. 22:42
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

százezres GÉPEK -bocsi

közben látom, hogy milyen nagy lagzi lesz, akkor meg aztán főképp nagyon sok fontos dologról fogsz lemaradni. Én pl. nem láttam, és soha nem is gondoltam, hogy apám sírna az esküvőn, de a videón látszik, hogy törölgeti a szemét...

2015. ápr. 10. 22:47
 23/29 anonim ***** válasza:
Nekünk volt, nem is volt kèrdès, hogy lesz. Csodálatos lett a 12 perces kisfilmünk, azt rengetegszer megnèztük. Ha csak meghalljuk a zenèjèt már elèrzèkenyülünk. Szüleink ès barátaink is kismilliószor látták. Mellette lettek gyönyörü fènykèpeink is, szóval nekünk a fótók ès videó egyformán fontos volt.
2015. ápr. 10. 22:48
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem erdemes kihagyni!:) Ha elmenyt akartok a kesobbiekben, es persze itt most nem csak magatokra kell gondolni, hanem mondjuk majd a gyereketeikre.

En nagyon orulok , hogy a szuleim eskuvojen keszult video! Sokkal jobb, mint kepeket visszanezni, mert azokba annyira nem tudom magam beleelni, viszont egy ilyen felvetel sokkal tobb erzest kivalt belolem( meg persze a csaladombol is). Raadasul olyan rokonokat, baratokat lathatok akiket nem volt alkalmam megismerni, vagy meg gyerekkoromban meghaltak es mar nem is emlekeztem rajuk. Nagyapamrol is , ez az egyetlen felvetel, amin vegre azt a bizonyos masik oldalat is lathattam(alapjaraton egy nagyon szigoru,kicsit mogorva ember volt, viszont anyam eskuvojen egy felszabadult, aranyos bacsi koszont vissza ram).

Meg persze az a sok rohoges, a 80-as evekbeli ruha koltemenyekrol, frizurakrol, a tancokrol amit lejtettek a vendegek. :D Imadjuk!

2015. ápr. 11. 00:56
 25/29 anonim ***** válasza:
50%
Nekünk volt videós, 1szer néztük meg a felvételeket még a nászúton, aztán azóta elő se vettük. A közvetlen rokonság tagjai is kb. fél évig kérdezgették, hogy mikor láthatják már, utána már őket se érdekelte. Szóval mondhatni felesleges volt.
2015. ápr. 12. 23:23
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
neharagudj, utolsó, de én se kérdezgetném többet, ha fél év alatt sem voltál képes odaadni...
2015. ápr. 13. 07:37
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem haragszom. De mi a fenének adjam oda, ha le se tudják játszani. Még át kéne rakni rendes adathordozóra, meg kéne szerkeszteni, stb.
2015. ápr. 13. 11:49
 28/29 anonim ***** válasza:
csak arra próbáltam célozni, hogy lett volna értelme, ha meg is tudják nézni. Ez a kérdező szempontjából fontos, mert láthatja, hogy a rokonokat is érdekelné
2015. ápr. 13. 16:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell profi videós, de azért valaki a családból elvállalhatná a kamerázást, mert jó lesz utólag visszanézni. Nekünk így volt, mi sem adtunk ki erre pénzt, nem is lett olyan manapság divatos esküvő film belőle, de nekünk az a nap annyira zsúfolt és eseménydús volt, egy csomó minden ki is esett, amit utólag visszanézve vettem csak észre.
2015. jún. 24. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!