Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek fontos egy videós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fontos egy videós az esküvőre?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam azon, hogy csak fotóst hívok a nagy napra? Mi a véleményetek erről? Meg fogom bánni?
2015. ápr. 10. 08:29
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek! 120-130 fős körül lesz a lagzi, csak ha esetleg ez változtat valamit a véleményeken, de eléggé kezdtek meggyőzni, hogy felesleges.. :/ Legalábbis a "tömény" 3-4 órás mozi, amit senki sem fog nézegetni! Tavaly volt sógornőmék lagzija, leültettek minket, hogy na akkor video vetítés lesz és a 2. óránál már látványosan szenvedtem... Anyós persze kb. 5!látja és még mindig élvezi :D Aranyos.

Nekem leginkább egy kis rövid videora lenne leginkább szükségem, ami összefoglalja. De hát ezt hogy valósítanám meg? Nem akarom, hogy a vendégek videozzanak, ők úgysem a lényeget fogják felvenni, hanem inkább a cikisebb részeket :D

2015. ápr. 10. 09:31
 12/29 anonim ***** válasza:
93%
Nekünk nem volt, igazság szerint meg se fordult a fejünkben hogy kéne.
2015. ápr. 10. 09:32
 13/29 anonim ***** válasza:

Nekünk tavaly volt az esküvőnk, csak fotósunk volt.

Igazából én nem bántam meg, amúgy sem szeretem magamat videón nézegetni, a képeket is rostálni szoktuk, persze néha megemlítik rokonok, hogy kár hogy nem volt videós, de úgy gondoltuk a fénykép jobban elfér mindenkinél, persze ha valaki önszántából videózott volna nem zavart volna, de fizetni a fotós mellett nem akartunk videósra is.

2015. ápr. 10. 09:35
 14/29 anonim ***** válasza:
Ui. Mi összeválogattunk sok képet és abból csinált zenés diavetítést a fotós.
2015. ápr. 10. 09:36
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nem volt.

Egyrészt mert viszonylag szűkös keretekből gazdálkodtunk és egy profi videós nem a mi pénztárcánknak való, másrészt mert egy másik családi esemény után már láttam magam profi által készített videón is és úgy sem tetszettem magamnak.

2015. ápr. 10. 09:38
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Mivel mindenki másként látja a dolgokat, mást tart fontosnak, és a költségvetésetekbe sem látok bele, én csak a saját példámat tudom leírni.

Nem akartam esküvői videót, mert utálom visszanézni magam, nem is tartottam fontosnak, de a férjem ragaszkodott hozzá.

Úgy döntöttem, hogy ha már kell, akkor legyen profi.

Nem bántam meg. Elárulom, hogy a teljes videót én sem néztem végig, de készült egy kb 15 perces klip, választott zenére a legszebb jelenetekkel, és az valami hihetetlen jó dolog, a rokonoknak is elküldtük.

Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha lesz videó, akkor ne rokont kérj meg, hanem profit. Nálunk egy 2 órányi videót vágott össze a lagziról, plusz volt ez a klip. Örülök, hogy a férjemre hallgattam. Még most is elérzékenyülök, ha megnézem.:))

UI:Attól ne félj, hogy olyat is felvesz, amit nem kellene, egy profi ilyet nem csinál. És csak a legjobb részek kerülnek bele a videóba, de a nyers filmet is oda szokták adni, ha kéred.

2015. ápr. 10. 09:59
 17/29 anonim ***** válasza:
Tény: a legtöbb profinak tartalmazza a szerződése, hogy nem kötelezhető kompromittáló felvételek készítésére (hányó koszorúslány, részeg nagybácsi stb...) és aki komolyan csinálja annak eszébe sem jut ilyesmit rögzíteni és ha véletlenül mégis sikerül, akkor sem adja ki.
2015. ápr. 10. 10:16
 18/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fontos, de ez abszolút személyfüggő, mert ettől még gondolhatja más máshogy. Viszont nekem nem tetszenek ezek az összevágott, sokszor borzasztóan giccses esküvői videók, másfelől meg nagyon zavar, ha kameráznak. Esetleg megkérek ismerőst, hogy ha szeretné, akkor vegye fel a fontosabb dolgokat, de erre 100 ezer fölött nem fogok költeni (mint ahogy fotósra sem).
2015. ápr. 10. 11:30
 19/29 anonim ***** válasza:
88%
Én pl. a magam részéről teljesen feleslegesnek tartom... szökőévente max. egyszer nézem meg az összes fontosabb videómat (pl. családi, szalagavató), inkább fényképpárti vagyok. Így nálam nem is kérdés, hogy nem lesz, pénzkidobás. Inkább azt a pénzt hozzáteszem a fotósra szánthoz, hogy minőségi munkát kapjak.
2015. ápr. 10. 12:23
 20/29 anonim ***** válasza:
Ezt nektek kell tudni. Mi nem bántuk meg 120 ezret kért 2 éve. Mi is kb 1-2x néztük vissza, DE voltak rajta meglepetések, amikre pl nem emlékeztünk vagy így kívülről más volt látni, ill. ugye nem tudtunk mindenhol ott lenni és jó volt azt is megnézni.... A kisfiunk viszont előszerettel nézi. Először csak azért mert motoros kiséretünk volt és azt nagyon élvezte, de mostmár nézi a többi részt is. Szóval mi nem bántuk meg. Nálunk evidens volt, hogy lesz. Bátyámnak tizenévvel ezelőtt volt esküvője azon is volt, néha jó visszanézni részeket, meg utólag ők is sok olyan dolgot fedeztek fel amit nem is láttak :)
2015. ápr. 10. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!