Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fontos egy videós az esküvőre?
köszi mindenkinek! 120-130 fős körül lesz a lagzi, csak ha esetleg ez változtat valamit a véleményeken, de eléggé kezdtek meggyőzni, hogy felesleges.. :/ Legalábbis a "tömény" 3-4 órás mozi, amit senki sem fog nézegetni! Tavaly volt sógornőmék lagzija, leültettek minket, hogy na akkor video vetítés lesz és a 2. óránál már látványosan szenvedtem... Anyós persze kb. 5!látja és még mindig élvezi :D Aranyos.
Nekem leginkább egy kis rövid videora lenne leginkább szükségem, ami összefoglalja. De hát ezt hogy valósítanám meg? Nem akarom, hogy a vendégek videozzanak, ők úgysem a lényeget fogják felvenni, hanem inkább a cikisebb részeket :D
Nekünk tavaly volt az esküvőnk, csak fotósunk volt.
Igazából én nem bántam meg, amúgy sem szeretem magamat videón nézegetni, a képeket is rostálni szoktuk, persze néha megemlítik rokonok, hogy kár hogy nem volt videós, de úgy gondoltuk a fénykép jobban elfér mindenkinél, persze ha valaki önszántából videózott volna nem zavart volna, de fizetni a fotós mellett nem akartunk videósra is.
Nekünk nem volt.
Egyrészt mert viszonylag szűkös keretekből gazdálkodtunk és egy profi videós nem a mi pénztárcánknak való, másrészt mert egy másik családi esemény után már láttam magam profi által készített videón is és úgy sem tetszettem magamnak.
Mivel mindenki másként látja a dolgokat, mást tart fontosnak, és a költségvetésetekbe sem látok bele, én csak a saját példámat tudom leírni.
Nem akartam esküvői videót, mert utálom visszanézni magam, nem is tartottam fontosnak, de a férjem ragaszkodott hozzá.
Úgy döntöttem, hogy ha már kell, akkor legyen profi.
Nem bántam meg. Elárulom, hogy a teljes videót én sem néztem végig, de készült egy kb 15 perces klip, választott zenére a legszebb jelenetekkel, és az valami hihetetlen jó dolog, a rokonoknak is elküldtük.
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha lesz videó, akkor ne rokont kérj meg, hanem profit. Nálunk egy 2 órányi videót vágott össze a lagziról, plusz volt ez a klip. Örülök, hogy a férjemre hallgattam. Még most is elérzékenyülök, ha megnézem.:))
UI:Attól ne félj, hogy olyat is felvesz, amit nem kellene, egy profi ilyet nem csinál. És csak a legjobb részek kerülnek bele a videóba, de a nyers filmet is oda szokták adni, ha kéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!