Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő jelmezben és parókában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő jelmezben és parókában?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés pénzünk van az esküvőre. Arra gondoltam, szalagatós kölcsönzőből kölcsönöznénk nekem egy menyasszonyi ruhát, páromnak meg frakkot, de ha lúd, legyen kövér, valami meghökkentőt. Mondjuk citromasárga frakk, vagy spanyol táncos ruha mindkettőnknek, parókával, műbajusszal. Egyébként négyen leszünk, csak a két tanuval. Szerintetek? Kiskosztümöt nem akarok, viszont jó lenne nem szomorkodni farmerben /a kevés anyagi miatt/, hanem valami vidámságot vinni a buliba.
2010. febr. 19. 12:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Frankeinstein?XD De lüke vagy:D

Csináljatok poénos esküvőt:D Szerintem simán belefér,nehogymár:D

Nekünk hippi lesz,vagyis nekem lesz hippi rucim páromnak még nemtudjuk:)De egy völgyben házasodunk össze ^^

2010. febr. 19. 14:09
 22/25 A kérdező kommentje:
na akkor oké, nem csak mi vagyunk ilyen "elvetemültek" :-))) Sok boldogségot!
2010. febr. 19. 14:22
 23/25 anonim ***** válasza:

Én bírom a poént, de nem biztos, hogy pár év múlva bajszos fotókat néznék vissza magamról.

Vicces menyasszonyi ruha és vicces frakk nálam belefér, de a többi nem. Nem farsangra mentek.

Vagy akkor már válasszatok valami romantikus (nyálas?) :) jelmezt, pl Rómeó és Júlia vagy ilyesmi.

2010. febr. 20. 07:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Szia! Ez nagyon tuti! megcsináltátok,ha igen,elmeséled hogy sikerült,milyen volt?
2010. máj. 22. 23:56
 25/25 A kérdező kommentje:
Szia! Nem csináltuk meg :-)) Egyszerű "csinos" ruciban voltunk. Mégis jöttek a szülők és ők túl konzervatívak ehhez... de ha ránk szakad a bank, lesz még egy esküvő és ott lesz "ereszd el a hajam" :-)))
2010. máj. 25. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!