Szerintetek merjek heloween kor a haverokkar cukrot kéregetni jelmezben? Várom az ötleteiteket is egy egyszerű de könnyű jelmez hez
Én a barátnőimmel mindig mentem cukrot kéregetni október 31-én(nem halottak napján), leginkább olyan lakóparkba mentünk, ami nemrég épült és köztudottan nagy családok, gyerekes családok laknak, így volt olyan család ahol kihívták a kisgyerekeket hozzánk, hogy nézzenek meg minket. Mi voltunk a látványosság. Viszont olyanok is voltak, akik ránkcsukták az ajtót, vagy ki sem nyitották, de többnyire kedvesen fogadtak. Tényleg ne menjetek későn, ne zavarjatok be a családok estéjébe, és természetesen a jellegzetes jelmondatot mondjátok: "csokit vagy csalunk!" :D
Jelmezre ötletem nincs, mivel ilyenkor már eléggé hűvös szokott lenni az idő, komplett jelmezben fázós lesz. Én mindig egy színes parókát és nyuszifület vettem fel, valamint nagyon kifetettem magamat. Ti is próbálkozhattok álarccal, arcfestéssel, parókával.
Nem értem, miért kell ezt a sok baromságot átvenni Amerikától...
Már várom, mikor lesz nálunk nemzeti ünnep Július 4. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!