Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő jelmezben és parókában?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés pénzünk van az esküvőre. Arra gondoltam, szalagatós kölcsönzőből kölcsönöznénk nekem egy menyasszonyi ruhát, páromnak meg frakkot, de ha lúd, legyen kövér, valami meghökkentőt. Mondjuk citromasárga frakk, vagy spanyol táncos ruha mindkettőnknek, parókával, műbajusszal. Egyébként négyen leszünk, csak a két tanuval. Szerintetek? Kiskosztümöt nem akarok, viszont jó lenne nem szomorkodni farmerben /a kevés anyagi miatt/, hanem valami vidámságot vinni a buliba.2010. febr. 19. 12:37
11/25 anonim válasza:
Én nem bonyolítanám el. Egy egyszerű fehér ruhát kölcsönöznék, hogy azért maradjon meg az esküvői hangulat.
12/25 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó ötlet.
De, mint ahogy írtad, ha lúd, akkor legyen kövér. Kölcsönözzetek ki valami meghökkentő jelmezt. Pl. a férjed vámpír, te meg mondjuk valami kisállat (cica).
Vagy mondjuk csillagok háborúja jelmezek.
akkor aztán lenne mire emlékezni 10-20 év múlva.
Szerintem nagyon jó és eredeti ötlet
13/25 A kérdező kommentje:
12,51: mi is erre gondoltunk, ha ránk szakad a bank, tartunk egy rendes lakodalmat, mert nekem is ez a vágyam, gyönyörű fehér ruhával, minden szeretett barátommal, cigányzenével...de ha nem megy, akkor nem megy, tudomásul kell venni. Nem fogok eladósodni az álmaim miatt, a gyerekem anyagi biztonsága most már fontosabb ennél. Köszönöm a válaszod!
2010. febr. 19. 12:54
14/25 anonim válasza:
Mért ne?!Gondolom mindkettőtök stílusa ilyen vidám bohokás,ezért szerintem belefér :D
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is. De a lényeg igazából: nincs ilyen meghatározás ugye, hogy -nem szó szerint persze- jelmezben nem lehet esküdni? Tehát -nyilván az ésszerűség határain belül, mondjuk nincs kinn a bugyim, stb- bármilyen ruhában lehetünk?
2010. febr. 19. 12:57
16/25 anonim válasza:
Nem kell annyi szalonban bemenni. Én háromban voltam, ráadásul egy nap alatt lezavartam ,és meg is találtam a ruhámat. De ha nektek ez tetszik, akkor csináljátok meg. Ez rólatok szól, az legyen, amit szeretnétek.
17/25 anonim válasza:
ahogy nektek jó. elhiszem , hogy nincs nagyon pénz az esküvőre. nekem az lenne a félelmem ha most ezt nagyon elpoénkodjátok akkor lehet később megbánod. (sárga frakk, meg spanyol öltözet) majd ha visszanézed évek múltán a fényképeket, jéé ez melyik farsang is volt? ja nem ez az esküvőnk. szerintem kevés pénzből és (időből) is lehet egy szép esküvőhöz megfelelő ruhát kölcsönözni, esetleg varratni. Persze azt is tudom, hogy ez csak külsőség, és ami titeket boldoggá tesz azt kell választani. csak leírtam a véleményem.
18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is. Én azt hiszem, bolondos ruhában is lehet a kellő pillanatban elérzékenyülni (és nyilván komolyan venni, hiszen azért házasodunk össze). Ezzel csak a kevés pénz miatti szomorúságot gondoltuk ellensúlyozni, hiszen ha magunkra nézünk, már nevetünk is:-)
2010. febr. 19. 13:26
19/25 anonim válasza:
Szerintem fantasztikus ötlet! Bármilyen ruhában lehettek. Egyik-másik méregdrága ruhából kint van minden, arra sem szólnak semmit...
20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! Várok még véleményeket, vagy ötletet.
2010. febr. 19. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!