Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő jelmezben és parókában?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés pénzünk van az esküvőre. Arra gondoltam, szalagatós kölcsönzőből kölcsönöznénk nekem egy menyasszonyi ruhát, páromnak meg frakkot, de ha lúd, legyen kövér, valami meghökkentőt. Mondjuk citromasárga frakk, vagy spanyol táncos ruha mindkettőnknek, parókával, műbajusszal. Egyébként négyen leszünk, csak a két tanuval. Szerintetek? Kiskosztümöt nem akarok, viszont jó lenne nem szomorkodni farmerben /a kevés anyagi miatt/, hanem valami vidámságot vinni a buliba.2010. febr. 19. 12:37
1/25 anonim válasza:
Hát az ilyen kölcsönzőkbe is vannak szép mennyaszonyi ruhák, én nem hagynám ki a helyedben, és nem csinálnék poént a saját esküvömből. Olyan lenne mint vmi esküvőparódia:S
2/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Várnék még véleményeket.
2010. febr. 19. 12:42
3/25 anonim válasza:
Igazából jól nézne ki, de mondjuk személy szerint én két tanús esküvőn nem csinálnám, meg, de nektek hajrá. Viszont kérdezzétek meg mennyibe kerül a bérlés, mert itt nálunk pl. a kölcsönzőbe, nagyon drága, kb. 20-30 ezer forint. Ha azt nézem, hogy a párom öltönyét 36-ért varták meg, mellénnyel együtt, és az övé marad, akkor nagyon nem éri meg.
4/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megkérdezek egy varrónőt az öltöny miatt.
2010. febr. 19. 12:44
5/25 anonim válasza:
szerintem legalább valami esküvői ruhára hasonlító dolgot kölcsönözz. azért az esküvő mégis egyszeri alaklom és én sem poénkodnám el. annyi szép ruha van, szerintem találnál olcsóbbat viszont szépet is.
6/25 anonim válasza:
ha ilyen vidámfélét akarsz,hát akkor hajrá.Ne hogy már lebeszéljek valakit arról,amit ő boldogan csinálna.
Csak tudakold meg elötte a jövendőbelidtől,hogy ő is benne van e a dologban :)Sok boldogságot!
7/25 A kérdező kommentje:
Kis gyerekem van, dolgozom, a párom estig dolgozik, segítség nincs, nincs időm rá, hogy szalonról szalonra járjak, és keresgéljek, hogy minél olcsóbb legyen. Örülök, ha ezt a pár dolgot el tudjuk intézni, ezeket is gyerekkel. De köszönöm a válaszoldat. Várnék még.
2010. febr. 19. 12:50
8/25 A kérdező kommentje:
12,46: KÖSZÖNÖM :-)))
2010. febr. 19. 12:50
9/25 A kérdező kommentje:
BOCS, 12,49 :-)))
2010. febr. 19. 12:51
10/25 anonim válasza:
Ha te ilyen egyedi esküvőt szeretnél, akkor hajrá!! :D
Nekem nagyon bejön az ötlet - mért kell minden esküvőnek ugyanolyannak lennie?
Nekem nagyon tetszik...varrathatsz magadnak valami egyedit, pölö legyél Frankenstein menyasszonya, a vőlegényed, meg Frankenstein xD
nekem nagyon tetszik az ötleted...Légy egyedi! Ne érdekeljen más véleménye! És ha majd több pénzetek lesz, akkor majd tartotok rendes esküvőt, rendes ruhával, ha annyira szeretnél... Sok sikert! :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!