Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasíttassuk ki az eskuvonkrol, ha nem szeretnénk ott látni?
"UI: aki leharpiazott: te lennel olyan pofatlan, hogy elmennel annak az eskuvojere, akit nem kedvelsz? gondolom igen.."
Ugyan ez nem nekem szólt, de azért valaszolok: Igen, elmennék, ha a páromat meghivnak. Egy esküvői meghivottnk ugyanis mindig "önt és kedves családját " jelenti. Esetedben egyértelműen a barátnőt is.
Lehet beszélni apaddal, hogy nem akarod a párját ott látni. 4 dolog tortenhet: megerti, és elmegy egyedül, meg érti és nem megy el, nem érti meg es elviszi illetve nem érti meg és nem megy el. Őszintén, az elsőre van legkevesebb esély. Ha férjhez mész, már nyilván nem vagy gyerek. Ilyenkor normális embereknél változik változik sorrend, már nem a gyerek irányítja az életüket, hanem önmaguk. A gyereknek nincs joga beleszolni a párválasztásba - ahogy a szülőnek sincs, h nagykoru gyerek. Hogy ti nem kedveli tél egymást, az egy dolog. Attól még apad Boldog vele, családot alapított vele. A felnőtt lánya kedvéért nem fogja elhagyni se a barátnőt, se kisgyereket. Hogy a nő hogy viselkedik, miket mond, az öt minősíti. Kizartnak tartom, hogy egy esküvőn balhét csinálna. Ha mégis, apad dolgot lenne leállítani.
Ha helyedben lennék, meg hívnám őket. Méghozzá személyesen, a vőlegény el együtt,. Akkor mondhatnad, hogy figyelj Kati, nem volt valami jó a kapcsolatunk eddig, zárjuk le a múltat és próbáljuk meg minimum elviselni egymást. Ennyi. Azért mert más hülye, neked nem kell nők lenni
Rohadtul nem hivnam meg, az elozmenyek tekinteteben. Lesz*rom, ha apam sem jonne ezert, mert legalabb tudnam, hogy meg mindig nem lehet ra szamitani. Hulye papucs volt es lesz is.
Le lehet pontozni...
Ha az apukáddal jó a kapcsolatod akkor beszéld meg vele.
Akit nem szeretnél látni az esküvőn, azt szerintem ne hívd meg, mert ez a ti napotok lesz!
Ez még tényleg kérdés?
- te utálod
- a család utálja
- ha küszöbön a válás, szerintem apukádat sem törné le annyira, hogyha nem hívnád meg
Miért akarod elrontani ennyi ember kedvét, ha egyszer más se szereti, meg még pont az hiányozna, ha a te esküvődön kezdene el valamin cirkuszolni.
Szerintem ne hívd meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!