Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon szeretném ha a koszorús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretném ha a koszorúslányaim egyforma, halványzöld ruhában lennének. A probléma az hogy az egyik lány/leendő sógornőm/ tiltakozik ellene. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Az indoka az hogy számára előnytelen a halványzöld ruha,ami igazából csak szerinte az.A próbán nem engedte hogy ráigazítsák a ruhát,rögtön tiltakozott.Tanácstalan vagyok!/5 koszorúslányból csak egy gondolja így./Megsérteni nem szeretném...:(
2010. febr. 18. 17:05
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Előző vagyok A legfontosabb Kimaradt!

SOK BOLDOGSÁGOT NEKED..

(bocs, hogy nem olvastam , csak utólag végig, hogy már megoldódott)

2010. febr. 19. 20:29
 42/52 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen a jókívánságokat!!Puszi mindenkinek!:):)
2010. febr. 21. 15:08
 43/52 anonim ***** válasza:
0%

Hát szerintem meg a menyasszony ne szabaja meg a ruha színét, főleg nem adjon mindenkire egyforma ruhát, attól, hogy ez az ő napja, fel kell tudni fogni, hogy nem mindenki egyforma kinézetű, beállítottságú. Te is lehetnél megértő, miért nem húzhat minden klány olyan ruhát amilyet szeretne, mert én pl. az ilyen lapos abrocsos ruháktól rosszul vagyok, ha kiáll álljon ki rendesen, krinolinnal vagy hasonlók.

Szerintem rohadtul önzőség... egyszer voltam ilyen nőnek a koszorúslánya még azt is megszabta mikor öltözzünk át, soha többet, inkább visszamondanám az egészet.

2010. ápr. 9. 02:19
 44/52 anonim ***** válasza:
0%

Azt azért hozzátenném, hogy nálunk mindenki fizeti a saját ruháját (12-szer voltam koszorúslány, mindig saját költség volt a ruha).

Ez a hp menyasszony is csak a száját jártatta, hogy milyen legyen a szín meg hogy honnan kölcsönözzük.

2010. ápr. 9. 02:22
 45/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha egy menyasszony kifizeti a koszorúslányok ruháját, akkor az igenis legyen olyan, amilyennek ő akarja! Ez nem HP-ság. Az ő pénze, az ő esküvője.

A másik: itt nem is a pénzzel volt a probléma, hanem azzal, hogy a leendő sógornő egy hárpia, aki kézzel- lábbal tiltakozik minden ötlet ellen.

2010. ápr. 9. 11:08
 46/52 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk nem szokás a koszorúslányok ruháját fizetni (volt ahol 20 klány volt...).

Sajnálom de akkor is hülyeségnek tartom egyforma "egyen"ruhába öltöztetni őket és bábukat csinálni belőlük, vegyen a menyasszony kirakati próbababákat aztán öltöztesse be azokat.

Mint mondtam egy ilyen menyasszonnyal volt dolgom, és ő tényleg hp volt, már el is váltak szerencsére, nekem pont bordó ruhában kellett lennem, de azt is meghatározta, hogy honnan béreljük a ruhát, hogy egyforma árnyalata legyen a másik csajéval, arról nem beszélve, hogy bejelentette egyik koszorúslánynak se legyen párja, a drága húgocskája meg beállított a két hetes pasijával, szerencsére volt a rokonságba velem egykorú férfi rokon, de még azt is megszabta, hogy éjfélkor öltözzünk át. Hát ha még egy ilyen nővel lenne dolgom inkább visszamondanám és elmennék egy szép kosztümben.

2010. ápr. 9. 11:49
 47/52 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 9. 11:51
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

Én meg úgy vagyok vele, hogy voltam olyan esküvőn, ahol a koszorúslányoknak más színű, és fazonú ruhájuk volt, és borzalmasan néztek ki. Nem voltak egységesek, az egyiken narancssárga ruha volt, a másikon lila. Borzasztóan néztek ki.

Én biztosan törekedni fogok arra, hogy a saját esküvőmön egységesek legyenek a koszorúslányok. És ez nem "bábság", egyszerűen nekem így esztétikus.

Mellesleg, ha minden halványzöld (a lányok ruhája, a dekoráció, stb.) akkor elég hülyén néz ki, ha egy koszorúslány tüntetőleg bordót vesz fel. Akkor ne legyen koszorúslány.

2010. ápr. 9. 12:45
 49/52 anonim ***** válasza:
37%

Ízlések és pofonok..., nekem az tetszik, ha mindenki az egyéniségének megfelelő klány ruhát húz, a legtöbb lakodalomban ahol voltam különbözőek voltak a lányok ruhái, nekem tetszett, meg nálunk nem is nagyon szokás ezt meghatározni, sem az ifjú párnak kifizetni a ruhát, gondolom ez is külföldről jött... Amúgy az még nem vészes, ha csak a ruha színét mondják meg, de az már durva, ha azt is megmondják hogy honnan kölcsönözzék és teljesen egyforma ruhákat adnak rájuk.

Mellesleg én utáltam a bordót, nagyon elcsépelt, szívesebben lennék halványzöldbe:)

2010. ápr. 10. 00:19
 50/52 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom hogy nem önzőség.Én abba gondoltam bele,hogy életem végéig nézhetem a fényképeket,amin akkor sem tetszene szerintem az,hogyha 5-en 12 színű ruhát viselnének.De egyébként mindenki eldöntheti hogy klány akar-e lenni,vagy sem.Semmi sem kötelező,csak opcionális választás.Lesz,vagy nem lesz.

Az én leendő sógornőm már nem lesz klány,ezt választotta,egy nagyobb vita után.És érdekes,megnyugodtam.Egy dologgal kevesebb,amin aggódnom kell.

Ja és ha valaki Hp-nek tart,nem fogok megsértődni.Lehet hogy az is vagyok talán.DE.Ez a kettőnk nagy napja lesz,amin nem szeretnék olyan dolgot látni ami nem tetszik.

Bocs ha hosszú lettem,de egy picit felhúztam magam ezen a Hp dolgon.:(

2010. ápr. 11. 21:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!