Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretném ha a koszorúslányaim egyforma, halványzöld ruhában lennének. A probléma az hogy az egyik lány/leendő sógornőm/ tiltakozik ellene. Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok!:)
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap este felhívtam hogy belenyugodott-e a ruha színébe,erre annyit mondott hogy még megbeszéli a párjával...ma reggel Ő hívott,és azt mondta hogy válasszam ki a színt és megvarratja magának maximum.Szóval elvileg megoldódott.:)Viszont azt mondtam neki,hogy varratásba nem tudok segíteni,max. 20000 ezret adok bele,mivel a többieknek kb.annyi lesz a kölcsönzés.A válasz oké volt.Azért most már kezdek megnyugodni.
Egyébként még messze van a nagy nap,/Július 17.-e/de mivel mi szervezzük a párommal,úgy gondoltuk itt az ideje elkezdeni...:):):)
Puszi mindenkinek!!!
Én is megyekegy esküvőre július 17-én :] A tiétek hol lesz? Hogy álltok a szervezéssel? A te ruhád már megvan?
(Egyébkéntha pestiek vagytok, akkor az Árkádban van egy Dress-box nevű bolt, csak alkalmi ruhákat árulnak, mindenféle színben. CSodás ruháik vannak, ilyen 20.000 Ft körül, szóval szerintem érdemes megnézni azt is, hátha úgy jobban jöttök ki ;] Ha ugyanannyiért meg is vehetitek a ruhát, akkor minek kölcsönöznétek? :] Az eladók pedig nagyon kedvesek, szóval nyugodt szívvel ajánlom!)
Szia!
A mi esküvőnk is július 17-én volt, csak már 6 éve lesz idén!!
Amúgy örülök, hogy sikerült megegyezni.
Sok boldogságot!!
Én is örülök,hogy sikerült megbeszélni a dolgot! :)
Gyorsan el fog telni ez a pár hónap,sőt! :)
Párom is ebbe a hibába "akar" esni!
Egyet ne felejts L Ez a te napod Koszorúslánynak nem kötelező lenni az csak egy tisztség. Ha neki az nyűg a te elképzeléseid szerint, akkor nem kötelező vállalni. Mindenképpen beszéljétek meg, mert az is lehet, hogy ő csak azért vállalta L mert megkérted, és nem akart megsérteni, vagy így akarja tudomásodra hozni, hogy nem akar "beöltözni"
Páromnak úgy fogalmaztam, hogy mindeki döntse L hogy "bárqrvának" akar e öltözni vagy koszorúslány szeretne lenni a kívánalmaknak megfelelően."
Ezt inkább csak a mi esetünkben igaz teljesen, mert szegény párom koszorúslány úgy akart felöltözni, hogy tuti mindenki azt lesné mikor Villan valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!