Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon szeretném ha a koszorús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretném ha a koszorúslányaim egyforma, halványzöld ruhában lennének. A probléma az hogy az egyik lány/leendő sógornőm/ tiltakozik ellene. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Az indoka az hogy számára előnytelen a halványzöld ruha,ami igazából csak szerinte az.A próbán nem engedte hogy ráigazítsák a ruhát,rögtön tiltakozott.Tanácstalan vagyok!/5 koszorúslányból csak egy gondolja így./Megsérteni nem szeretném...:(
2010. febr. 18. 17:05
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Nem!!!:):)Katona bácsi...:):)
2010. febr. 18. 17:40
 12/52 anonim ***** válasza:
94%
Az sem rossz!! Sok boldogságot nektek! A ruhával kapcsolatban pedig ne hagyd magad!!
2010. febr. 18. 17:41
 13/52 anonim ***** válasza:
95%

Pedig kénytelen lesz beletörődni a lány abba,hogy most nem az lesz amit ő szeretne. :) Ha nagyon nem tetszik neki,akkor keressetek mást.

Amúgy sok boldogságot! :)

2010. febr. 18. 17:47
 14/52 anonim ***** válasza:
94%
jajj, de szeretnék megint menyasszony lenni , még ilyen ritka buta koszorúslány-jelölt mellett is:)) nade félre a viccet. Jól írják. Vagy beletörődik, vagy pedig mást kell keresned, vagy csak 4en lesznek....Mindig a menyasszony dönt, és igen is kiváltság, ha vkit felkérnek koszorúslánynak, nem kívánságműsor!! csak az a baj, hogy a leendő sógornőd ilyen nyafi lesz később is....De most ne foglalkozz ezzel! Tiszta romantikus esküvő lesz, katonabácsis szerkó, aztaaa....Sok boldogságot!!:))
2010. febr. 18. 17:55
 15/52 anonim ***** válasza:
95%
Engem kérne valaki,hogy legyek a koszorúslány...hajjajjj! :D Nem válogatnék,egyből belemennék bármilyen dologba. :) És tök szép szín a halványzöld! Biztosan szépek lesztek! :)
2010. febr. 18. 17:59
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Akarom mondani a koszorúslányok,no meg ti is. :)
2010. febr. 18. 17:59
 17/52 anonim válasza:
12%
Ő vegyen fel akármilyen színűt, amit szeretne. És meglátod, h majd milyen rosszul fogja magát érezni az esküvőn, hogy ő valamelyest kivállt a csapatból. És ha majd visszanézegeti a képeket (amik majd készülnek) a szép egységes rendből egy kívülállóként fogja magát érezni! Lemondani már nemtudod, hisz már felkérted koszorúslánynak. Öltözzön csak be. :):)puszi. Előre gratulálok NEKED AZ ESKÜVŐDHÖZ.
2010. febr. 18. 18:09
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

Az én 1-ik koszorúslányomnak csak annyi kikötése volt hogy pántos ruhája legyen.

A színben én döntöttem és megértették söt.

2010. febr. 18. 18:10
 19/52 anonim ***** válasza:
77%

Katonabácsi szekszi :)

Én amondó vagyok, hogy ez a menyasszony döntése, én azt mondanám, vagy felveszi, amit én akarok, vagy köszi. Nyilván nem vagy bunkó, és nem akarsz ráerőszakolni egy olyan ruhát, amiben rémesen néz ki. Én annó úgy oldottam meg a ruhakérdést, hogy a szín egyező volt, a fazon eltért, mert más testalkatúak voltak a lányok nagyon. Sok boldogságot!

2010. febr. 18. 18:29
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
Szia hát én voltam koszorúslány nevelőfateromnak a fiánál és ott a csaj világoskék ruhát szeretett volna ( nekem a rózsaszín tetszett és én azt szerettem volna) de rádöbbenetem hogy az egységes azszép és annyi kkikötésem hogy pánt nélküli ruhám legyen és olyan fazonú amit én szeretnék 4en voltunk koszorúslányok és mindenki szép világos kék ruhában a fehér menyasszonyi ruha mellett
2010. febr. 18. 18:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!