Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy nem kellek neki igazan?
Figyelt kérdés
Fiatal lany vagyok a parom idosebb koru,es mar lassan 3eve elunk egyutt!En nagyon szerettem a parom elso perctol fogva,de o nem nagyon ugy viszonyul hozzam ahogy en ohozza!Sokszor megbant hulye neveken szolit!Es egyszer amikor nagyon erzekeny voltam,megkerdeztem tole,hogy o neki en vagyok e az igazi,erre azt mondta:nem tudom,gondolom ez nemet jelent,o mar volt jegyes elso parjaval,es hazas is volt,van gyereke is egy...nem tudom mi tevo legyek?de ugy erzem jobb ha tovabb allok,mert en sosem leszek jo neki!Jok a megerzeseim?2010. febr. 18. 13:23
11/16 anonim válasza:
én vagyok a 66%-os akit mindenki lepontoz. Dobd ki a pasit! Mondtam hogy lenéz és hü*ének néz! Nem tisztel, szolgának néz. Nem 39 éves véletlenül? Nem most lesz 40?
12/16 anonim válasza:
Fhu! Azt mondta hogy nem tudom?! Akkor sztem az lenne a legjobb,ha tovább állnál. Ha szeretne,akkor azt mondaná,hogy igen. És igen,jók a megérzéseid.
13/16 A kérdező kommentje:
nem,nem 35eves.amugy meg elegge kiakadtam egy tegnapi beszolasan.Azt mondta talana normalisabblanyt,de o engem szeret,meg hogy en szep vagyok!De konyorgom ,miert ne lennek en normalis,mindig kedveskedek,es segitokesz vagyok,tul sokat adtam magambol,ugy erzem nem kellett volna,es rosszul erzem magam emiatt:-(Nem is erdemlek mar meg egy kapcsolatot is,mert ugyis mindig fuggok a bizonyos szemelytol,de ugy erzem eljon az ido hamarosan amikor elmegyek,es akkor majd leshet,kivancsi lennek az uj normalisabb parra,en vagyok a leg turobb teremtmeny akit megismerhetett valaha,de ha neki mas kell,akkor csak rajta remelem meglatja,hogy nem mindenki olyan,mint en,es nem tudok tobbet mondani:-S de most nagyon mar folvagyok kavarodva,kesz vagyok:-S
2010. febr. 19. 18:26
15/16 anonim válasza:
Mégis hogy érti hogy normálisabbat? mi a baja veled?
16/16 A kérdező kommentje:
valoszinu az,hogy van egy mentalis betgsegem,de igazandibol normalis vagyok,es mindenki szeret aki ismer a munkatarsaim,a barataim mindenki,ugyhogy nem ertem miert kellett ezt mondani.Irjatok,meg legyszi mi a velemenyetek?
2010. febr. 20. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!