Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy nem kellek neki igazan?
Igemn lépj tovább, a megérzéseidre hagyatkozz. lenéz téged. Dobd ki az életedből, ha így érzed.
Vagy ha ragaszkodsz hozzá, kezdj el te is gúnyolódni, piszkálgatni kritizálni...ugye, hogy nem menne?
Azért mert te szereted! Ő viszont nem szeret.
hát.. ez a "nem tudom", tényleg nem hangzik túl biztatóan. figyelj: fiatal vagy! ne úgy gondold, hogy nem vagy elég jó neki. legyen inkább az, hogy ő nem elég jó neked!
biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni azt aki magától mondja majd, hogy "te vagy az igazi".
Nem feltétlenül!!!
Figyelj,meg van köztetek az a bizonyos korkülönbség,ami okot ad neked most erre a kétségbeesésre.Nem kell rögtön megpattanni,és a nem tudom nem azt jelenti,hogy nem,hanem azt,hogy ezen ő valószínűleg még nem is gondolkodott...
Bennem évekig nem bízott a Párom,és ez nekem borzasztó rosszul esett,úgy értelmeztem,hogy akkor nem is szeret,pedig a kettőnek semmi köze nem volt egymáshoz igazán...egyszerűen csak megégette már magát,kicsit óvatosabb volt az átlagnál...
Köztünk 13 év van :)
Valószínűleg jól érzed, de hogy megnyugodj, kérdezd meg tőle, hogy mik a tervei.
99%-ban ez lesz a válasz: nagyon aranyos és szép lány vagy, nagyon kedvellek, de nekem ez az állapot itt jó, nem szándékozlak feleségül venni vagy ilyesmi. tart ameddig tart.
Ez azt jelenti, hogy nem szerelmes beléd, vagy ha az is, valami megakadályozza, hogy 100 százalékig veled legyen. Mindegy mi az (korkülönbség, nem akar gyereket...) megváltoztatni nem tudod. ha magától nem akarja szorosabban a kapcsolatot, pedig már ilyen régóta együtt vagytok, akkor ezt el kell fogadnod, és keress mást.
Ja még el tudom képzelni, hogy azt mondja, hogy nyugodtan ismerkedj mással, mert ő nem képes neked azt adni amit megérdemelsz. Ez is egyértelműen azt jelenti, hogy nem kellesz neki annyira.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!