Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez azt jelenti, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy nem kellek neki igazan?

Figyelt kérdés
Fiatal lany vagyok a parom idosebb koru,es mar lassan 3eve elunk egyutt!En nagyon szerettem a parom elso perctol fogva,de o nem nagyon ugy viszonyul hozzam ahogy en ohozza!Sokszor megbant hulye neveken szolit!Es egyszer amikor nagyon erzekeny voltam,megkerdeztem tole,hogy o neki en vagyok e az igazi,erre azt mondta:nem tudom,gondolom ez nemet jelent,o mar volt jegyes elso parjaval,es hazas is volt,van gyereke is egy...nem tudom mi tevo legyek?de ugy erzem jobb ha tovabb allok,mert en sosem leszek jo neki!Jok a megerzeseim?
2010. febr. 18. 13:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess el vele, tisztázzátok, hogy ki mit vár a másiktól. Tudnod kell, hogy mi a terve kettőtökkel, miért van veled. Ahogyan látom belelátsz a szavak mögött rejlő dolgokba. Szerintem a megérzésed jó, de le kell ülni tisztázni a dolgokat. Ámbár lehet, hogy nincs annyi a pucájában, hogy őszinte legyen veled.
2010. febr. 18. 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Igemn lépj tovább, a megérzéseidre hagyatkozz. lenéz téged. Dobd ki az életedből, ha így érzed.

Vagy ha ragaszkodsz hozzá, kezdj el te is gúnyolódni, piszkálgatni kritizálni...ugye, hogy nem menne?

Azért mert te szereted! Ő viszont nem szeret.

2010. febr. 18. 13:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

hát.. ez a "nem tudom", tényleg nem hangzik túl biztatóan. figyelj: fiatal vagy! ne úgy gondold, hogy nem vagy elég jó neki. legyen inkább az, hogy ő nem elég jó neked!

biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni azt aki magától mondja majd, hogy "te vagy az igazi".

2010. febr. 18. 13:34
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Most szakítsd meg vele a kapcsolatot, amíg még teheted. Majd, ha gyerek is lesz hidd el sokkal nehezebb lesz!
2010. febr. 18. 13:35
 5/16 anonim ***** válasza:
36%

Nem feltétlenül!!!

Figyelj,meg van köztetek az a bizonyos korkülönbség,ami okot ad neked most erre a kétségbeesésre.Nem kell rögtön megpattanni,és a nem tudom nem azt jelenti,hogy nem,hanem azt,hogy ezen ő valószínűleg még nem is gondolkodott...

Bennem évekig nem bízott a Párom,és ez nekem borzasztó rosszul esett,úgy értelmeztem,hogy akkor nem is szeret,pedig a kettőnek semmi köze nem volt egymáshoz igazán...egyszerűen csak megégette már magát,kicsit óvatosabb volt az átlagnál...

Köztünk 13 év van :)

2010. febr. 18. 13:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg jól érzed, de hogy megnyugodj, kérdezd meg tőle, hogy mik a tervei.

99%-ban ez lesz a válasz: nagyon aranyos és szép lány vagy, nagyon kedvellek, de nekem ez az állapot itt jó, nem szándékozlak feleségül venni vagy ilyesmi. tart ameddig tart.

Ez azt jelenti, hogy nem szerelmes beléd, vagy ha az is, valami megakadályozza, hogy 100 százalékig veled legyen. Mindegy mi az (korkülönbség, nem akar gyereket...) megváltoztatni nem tudod. ha magától nem akarja szorosabban a kapcsolatot, pedig már ilyen régóta együtt vagytok, akkor ezt el kell fogadnod, és keress mást.

Ja még el tudom képzelni, hogy azt mondja, hogy nyugodtan ismerkedj mással, mert ő nem képes neked azt adni amit megérdemelsz. Ez is egyértelműen azt jelenti, hogy nem kellesz neki annyira.

31/N

2010. febr. 18. 13:44
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
ha megégeti magát egy kapcsolatban egy pasi , ha nem ,az nem válasz hogy "nem tudom"....az a bizonytalanság jele.Lehet hogy a korkülönbség miatt még arra is hajlamos a párod kérdező, hogy "gyereknek" tekintsen maga mellett .(erre utal az is hogy h.le neveken szólít). Jók a megérzéseid szerintem is.
2010. febr. 18. 13:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan! Beszéljétek meg! 3 év után már azért lehet ilyenekről beszélgetni. Kérdezd meg, hogy látja-e együtt a jövőtöket. Ha azt mondja, hogy nem tudom, akkor lépj. A nem tudom nekem nem lenne elég, csak az ha mondjuk azt mondaná, hogy veled akarok maradni, de még nem tudom mikor foglak elvenni. Ezt még ki lehet bírni.
2010. febr. 18. 13:49
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem vagy mellette, vele boldog, siman hagyd ott! Most inkabb, mint kesobb. Most csak 3 eved banja, de ha majd lesz ez 4-5 ev is ha maradsz vele. Inkabb menjel, sok ferfi van a vilagon, hagyd ott!
2010. febr. 18. 13:58
 10/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat!Nagyon jol latjatok a helyzetet,nem szamitottam ilyen jo valaszokra!De tapasztalt valaszokat kaptam,es nagyon nagy elegedettseggel tolt el amit irtatok.Hat igen erre mar enis gondoltam,hogy gyereknek tekint,viszont szolganak is teljes mertekben,tehat egyreszt en vagyok a szulo,de masreszt meg o kezel ugy,mint egy gyereket!!!azt hiszem jobb ha lelepek,es elkoltozok mashova!Kicsit nehez ,mivel nincsenek kozel a szuleim,de megfogom oldani,igazabol,gyenge kicsit az akaraterom,nehez ez a dontes,de megfogom tenni,mivel nekem sem eleg a:nem tudom valasz!!!!
2010. febr. 18. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!