Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most ez azt jelenti hogy nem...

Most ez azt jelenti hogy nem igazán bírom a piát?

Figyelt kérdés
tegnap este elmentünk egy kocsmába ahol egy felest ittam meg egy sört, majd egy fél órával utána kb egy pizzériában ugyanez a feles+sör. ezek után nem sokkal én már úgy éreztem hogy nem vállalnék többet inni mert csúnya vége lenne. tehát igencsak jól éreztem magam. nem hánytam és emlékszem is mindenre, de utánaszámolva nem olyan egetverő mennyiség ez...most akkor elmondható hogy nem bírom a piát? 18/f 75kg
2009. júl. 26. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem szoktam inni,de úgy tudom,hogy ha az italokat kevered,főleg ha nem is eszel közben,hamarabb megárt.A helyedben nem kísérletezgetnék,hogy mennyit kell meginnom,hogy berúgjak.
2009. júl. 26. 10:51
 2/7 A kérdező kommentje:
nem is arra mentem elhiheted
2009. júl. 26. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nem testsúlyfüggő, egyáltalán. Örökletes, hogy a szervezetedben mennyi olyan enzim található, ami semlegesíti az alkoholt a véredben. És hozzám képest még egészen jól bírod, mert én már egy felestől is képes vagyok szédelegni, drága anyám öröksége.:D

Meg kellene nézni, éh gyomorra mennyi sört tudsz meginni úgy, hogy úgy érezd, az már árt, aztán hasnolítsd össze haverok által fogyasztott mennyiséggel.

A sör dobozos volt, vagy fél literes üveg?

2009. júl. 26. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 feles ( 2, 3 , 4, 5 cl? ) meg 2 sör nem sok 1 éjszaka alatt. Pizzériába ? ott ettél is ? , mert ha igen akkor tényleg nagyon ne bírod a piát.
2009. júl. 26. 12:37
 5/7 A kérdező kommentje:
egyik dobozos, másik üveges:) kajáltam is, de én ezen is csodálkoztam hogy volt mikor többet ittam és nem éreztem meg ennyire szóval nem tudom
2009. júl. 26. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyik válaszoló sem a kérdésre válaszolt...a válasz:nem birod az italt.Mi a haverokkal elég gyakran piázunk,hétköznap,hétvégén,mindegy milyen nap van,ha kedvünk tartja becsavarunk,én például simán lezúzok kezdésnek 5-6 sört meg egy 2-es royalt,és szinte meg sem érzem,egy éjszaka alatt simán megiszok 15 sört ugyanennyi 3 centiméteressel:)és semmi bajom,csak jó kedvem van,az ilyen dolgot embere válogatja,én is ismerek olyan kölyköt aki benyomott 2 sörtől..

29/F

2009. júl. 26. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:

15 sör... LOL

Észnél vagy? 15 sör a 7,5 liter? Egy éjszaka hogy a csodába tudnál annyit meginni?

2010. márc. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!