Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi esküvői menüről?

Figyelt kérdés

Ùjházi tyùkhùsleves csigatésztával

Roston csirkemell,sajttal sonkával töltött pulyka,baconbe tekert sertésszűz,töltött csirkecomb,rántott sajt és gomba

Hasábburgonya,rizs és párolt zöldségek,vegyes savanyùság

Házi sütemények,csokiszökőkùt gyümölcsökkel

éjfélkor töltött káposzta,megmaradt hùsok salátával

2015. márc. 29. 19:59
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
20%

A töltött káposzta húsgombócának jókora része rizs, tehát a gombóc zsírtartalma máris kb feleződik. Ehhez képest a délutáni menübe mindenki disznót és marhát ajánlgatott (magában), hol itt a logika. Mondom ezt minden elfogultság nélkül mert amúgy nem szeretem a káposztát.

A rántott sajt/gomba, hasábburgonya helyett viszont tényleg lehetne valami hasonló ízvilágú, de kevésbé hétköznapi étel. Pl sült krumpli nem mirelitből, sütőben sült burgonya, hercegnő burgonya; grillezett vagy töltött gomba, sajtgolyó, zöldségfasírt. Sós süti mindenképp legyen (nem derül ki a leírásból).

2015. márc. 31. 10:50
 32/41 anonim ***** válasza:
53%

délutáni menu??? melyik lakodalomban van délután menu?? nem este 7 fele szokott kezdodni a vacsora?? és mire odaérnek, hogy na akkor jonnek a husok lesz vagy 8 ora..

én adnék marha hust, szinhust, nem mocsingot, salátával..carpacciot szoszokkal, steaket..éjfélkor fustolt lazacos falatkákat..

2015. márc. 31. 10:56
 33/41 anonim ***** válasza:
36%

"Utolsó előtti; szerinted az nem zsíros étel, amiben darált sertéshús van, telis-tele telített és többszörösen telített zsírsavakkal, nyesedékkel és amúsétek is 20%??"

Ja hát ha a tescos rózsaszín-fehér színű mini árak darált húst teszed bele akkor ne csodálkozz.

2015. márc. 31. 11:40
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

1. Nem csak a tescos, hanem minden darált disznóhúsnak ennyi a zsírtartalma. Abban meg nem látom a logikàt, miért én vásárolnék rossz minőségű élelmiszert, ha éppen a zsíros dolgok ellen kampányolok...

2. A hús zsírtartalma attól nem csökken, hogy rizs is van a gombócban. A zsírtartalom ettől még ugyanannyi a húsban...

2015. márc. 31. 12:27
 35/41 anonim ***** válasza:
84%

Unalmas menu sok a zsir benne

nem latok friss zold salatakat konnyu grillezet husokat es zoldseget

Toltott kaposzta kihagynam inkabb ejfelkor ennek sult krumplit vagy levest

2015. márc. 31. 12:31
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 34-es, arányokról tetszett már hallani? A 20%-os zsírtartalom magának a húsnak a zsírtartalma, nem az ételé. Kevesebb hús = kevesebb zsír az ételben. A zsírra pedig nyilván minimális szinten, de szüksége van a szervezetnek, eliminálni az étrendből hülyeség. 165 centire 54 kilómmal azt hiszem, nem számítok kövérnek. Sportolóként egészséges is vagyok. Köszönöm, szeretem a disznóhúst, sokat szoktam főzni vele, csak éppen ésszel. A bolognaimat az a barátnőm falja a legjobban aki egyébként utálja, mondván túl zsíros étel.

Eszem megáll, milyen okos emberek léteznek.

2015. márc. 31. 12:57
 37/41 anonim ***** válasza:
33%

Darált húst venni pedig hülyeség, teljesen mindegy, hogy milyen márkájú zsírt és mócsingot darálnak bele, észlény.

Az ember nem szakad bele ha magának darálja meg a sovány húst, s lám, máris nem zsíros az étel. Én sosem veszek ilyen szemetet.

2015. márc. 31. 12:59
 38/41 anonim ***** válasza:
19%

79%-os, én eszem is megáll toled... tedd már magad takarékra!

igen, te egy szuper no vagy, sportolsz is, ismered az ételeket, fenomenális vagy a konyhában...nem kéne ennyire fényezned magad, dr. Agy.

2015. márc. 31. 13:22
 39/41 anonim ***** válasza:
71%

Óh, fényezem magam? Igazából csak próbáltam alátámasztani a mondandómat olyan dolgokkal, amikért megdolgoztam.

Várj, a doktori agyammal kitalálom, túlsúlyos vagy, mozgás helyett maradsz a fogyitablettáknál és előre darált hússal főzöl ;)

2015. márc. 31. 13:36
 40/41 anonim ***** válasza:
tokéletesen igazad van! :-D remélem igy már megnyugodtál :-D
2015. márc. 31. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!