Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi esküvői menüről?
Ùjházi tyùkhùsleves csigatésztával
Roston csirkemell,sajttal sonkával töltött pulyka,baconbe tekert sertésszűz,töltött csirkecomb,rántott sajt és gomba
Hasábburgonya,rizs és párolt zöldségek,vegyes savanyùság
Házi sütemények,csokiszökőkùt gyümölcsökkel
éjfélkor töltött káposzta,megmaradt hùsok salátával
Tényleg nagyon sok a szárnyashús, 1 csirkeétel bőven elég lenne, párolt zöldség helyett meg inkább egy jó görögsalátát kínálnék, nem értem miért kéne a salátával amőgy is éjfélig várni, akkor csak töltöt káposzta szokott lenni, teljesen elég az, addigra amúgy is dugig van a nésznép.
A házi süteméynek remélem valami sósat is magukban foglalnak.
Elég egyhangú és hát hogyismondjam, nem az egészség vagy az ízek harmóniája volt a szempont az összeállításakor...
- leves: oké, unalmas, tipikus, de elmegy. Mellé egy zöldséges alternatívát is kínálnék, legyen az krémleves vagy bármilyen más zöldségleves.
- a húsok rendben vannak, a rántott sajt és rántott gomba még vasárnapi ebédnek is vicc. Helyette inkább különböző grillezett sajtokat és sült gombákat választanék, ha lehet erdeit, megfelelő fűszerezéssel és mártogatóssal.
- a köret elmegy, szintén hiányolok szószokat vagy mártogatósokat, illetve hol vannak a különböző zöldsaláták??
- a desszert rendben van
- éjfélkor fosatós, nehéz töltött káposzta, igen... tudom, nagy divat, de sosem értettem miért, ennél gusztustalanabb dolog kevés van. Más esküvőkön ami ennél sokkal jobban tetszett az pl. különböző saláták, zöldség-és gyümölcstálak, mini szendvicsek, hidegtálak.
szerintem oké.
ez olyan tipikus esküvős kaja, én tudnék sok mindent enni, finomak is, szóval teljesen jó
A menüt olvasva nekem is egy vasárnapi ebéd jutott eszembe, de szerintem mindenkinek a maga döntése, mennyire szeretné túlspilázni az ételkérdést. :)
A szárnyast én is sokallom. Bár én ilyen tekintetben mindenevő vagyok, a családom, és még pár ismerősöm egyáltalán nem eszik baromfihúst. Ők biztos hanyatt esnének egy ilyen választéktól :D Ott lehetne egy kicsit még csiszolni az egyensúlyon, de szerintem rendben van.
"a köretek is elég "szárazak". A párolt zöldség helyett"
Hát én nem tudom te életedben milyen éttermekben jártál, de véletlen sem "szárazak" a köretek.
"Minden esküvőn ez van. Baj nincs vele, de 0 kreativitás."
Akkor kell kreatívnak lenni, mikor egy családot hívsz vendégségbe és tudod, hogy vevők rá és konkrétan mire is. Nem akkor mikor száz embert és mondjuk a 89 adag kreativitást a hajadra kenhetsz, de az uncsi fogás meg kevés lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!