Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi esküvői menüről?
Ùjházi tyùkhùsleves csigatésztával
Roston csirkemell,sajttal sonkával töltött pulyka,baconbe tekert sertésszűz,töltött csirkecomb,rántott sajt és gomba
Hasábburgonya,rizs és párolt zöldségek,vegyes savanyùság
Házi sütemények,csokiszökőkùt gyümölcsökkel
éjfélkor töltött káposzta,megmaradt hùsok salátával
ugy, ahogy irták - bufé kaják, a "legsilányabb" husok, legegyszerubb koretek.
valoszinuleg egyébként a vendégek elégedettek lesznek.
nekem még mindig hiányzik egy jobb fajta hus, mint pl. a marha vagy kacsa steak..és hát saláta (zold saláta-rukkola, mozarellával, serrano sonka stb.), illetve sult zoldségek is.
Viszonylag korrekt, bár nekem kicsit unalmas. Lehetne valami extrább a főételek között meg vmi érdekesebb a vegáknak a rántott gomba-rántott sajt - párolt zöldség kombó mellé.
Az meg csak a saját személyes problémám, hogy ha meglátom éjfélkor a zsíros töltö9tt káposztát, kb. hányingerem van... nem értem, miért van rá ekkora igény :D.
"Zsíros töltött káposzta"
Hát gratulálok, ez a hozzászólás is csak arra volt jó, hogy a hagyományos ételeket lehùzzuk, de kb. ész nélkül.
Megsùgom, a töltött káposztában nincs is nagyon zsiradék, max. ha be van rántva, akkor a rántásban. Ki van fõzve káposzta, ízesítve van, mellé meg húsgombócokat fõznek ki, ami darált hús, tehát az sem zsíros. Nem kell szeretni, de ne minõsíts úgy valamit, hogy azt se tudod mit beszélsz..
A menü szerintem rendben van, de kicsit sok szerintem a szárnyas, lehetne még az egyik csirke helyett disznó vagy marha, mert van, aki ezeket jobban szereti. Meg persze figyelni kell, ha van "speciálisabb" vendég (vega, ételallergiás), de ezt nyilvàn tudjàtok, mert ti ismeritek a meghívottakat...
Én írtam, hogy nem rossz, de 0 kreativitás.
Valami ilyesmit tudnék elképzelni:
Leves: évszakhoz illő! Ha nyár, én egy hideg gyümölcskrémlevest tudnék elképzelni, vagy hideg gazpachot.
Főfogás:
A baconbe tekert sertésszűz nekem szimpatikus, illetve a töltött csirkecomb is. Ehhez én még választanék töltött gombát, grillezett camembertet áfonyamártással. Ezekhez mindenféleképp járna valami friss saláta, steakburgonya, vagy hercegnő burgonya, és nem párolt, hanem grillezett zöldségek :)
Házi sütik, csokiszökőkút gyümölccsel jó lesz, látványos, a vendégek imádják.
Éjfélkor hidegtál, vagy a maradék! Nagyon nehéz étel a töltött káposzta, és felesleges is.
Pl. én lehet mini szendvicseket adnék, az fel is szívja az alkoholt, elég szépen néz ki, és falatnyi étel, nagyon jó a végére szerintem! :)
Ilyet:
Jó, most ez halas céklás, ami nekem éppen tetszik, de lehet normálisabb is :)
Remélem segítettem!
Előre is köszi a lepontozást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!