Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesek voltatok, mikor megházasodtatok?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után határoztátok el magatokat?A megismerkedéstől számítva körülbelül.
Férfiak és nők válaszára egyaránt kíváncsi lennék.
Köszi előre is!!
2010. febr. 17. 17:32
11/21 anonim válasza:
19 voltam mikor férjhez mentem, 20 hónap után. Előtte nem éltünk együtt.
21/L
12/21 anonim válasza:
24 voltam, akkor 2 éve voltunk együtt, a diplomaosztóm után együtt is éltünk, tehát kicsit több, mint 1 évet.
13/21 anonim válasza:
Júniusban jöttünk össze decemberben eldöntöttük,hogy lagzi lesz. Márciusban meg volt az eljegyzés,szeptemberben az esküvő. Akkor voltam 21 a párom 20. Ennek már lassan 14 éve.
35/L
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek!!
2010. febr. 18. 18:55
17/21 anonim válasza:
3 év ismeretség után, én voltam 31,ő 33. Ez tavaly volt.
18/21 anonim válasza:
2 év együttjárás után, és 18 éves voltam! A férjem 21 volt. Most én vagyok 21 :D úgyhogy már lassan 3 éve :D
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat még egyszer.
Asszem én 21 leszek,mire sikerül összeszedni a pénzt a lagzira.Pedig csak 40 fős lesz.De nem egyszerű dolog ez manapság! :-))
2010. febr. 22. 18:39
20/21 anonim válasza:
Szia!
Hát mi kb 1 éve és pár hónapja leszünk együtt, amikor összeházasodunk. Kb. másfél hónap után összeköltöztünk. Én 25 leszek az esküvőkor ő meg 24,de 1 hónapra rá már ő is 25:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!