Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesek voltatok, mikor megházasodtatok?
Mennyi idő után határoztátok el magatokat?A megismerkedéstől számítva körülbelül.
Férfiak és nők válaszára egyaránt kíváncsi lennék.
Köszi előre is!!
23 éves voltam, akkor voltunk 7 éve együtt, illetve 2 éve éltünk együtt. Azóta eltelt 3,5 év, és boldogabb vagyok, mint valaha, pedig azelőtt is az voltam! :-)
26/L
novemberben ismerkedtünk meg,április 16-ra volt kitűzve az esküvőnk. ez önhibánkon kívül meghiúsult,így októberben házasodtunk össze,azaz 11 hónap után. az első pillanattól együtt éltünk. én 23,ő 20 éves volt. ennek 11 éve.
34/L
Nem lehet általánosítani,az biztos.
Én 20 éves vagyok,a Párom 22 éves.Mi is az első pillanattól kezdve együtt élünk.
Augusztusban ismerkedtünk meg és még akkor hozzám is költözött a Párom.
Azóta boldogok vagyunk együtt,de az esküvővel várunk még kb.1 évet,vagy majd ahogy sikerül!
Köszi az eddigi válaszokat.
20/L
19 éves voltam, mikor az első férjem fél év után megkérte a kezem, megismerkedéstől számított 1 év után házasodtunk össze, következő évben elváltunk :(
a második férjemmel is 1 év után házasodtunk össze, 23 éves voltam, ennek 7 éve, vele nagyon boldog vagyok :)
23 éves vagyok,1 év után házasodtunk össze,és már van egy 9 hónapos kislányunk:)
Nem bántam meg:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!