Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit a véleményetek? Októberi esküvőre?
Köszönöm a válaszokat, nagyon örültem mindenki véleményének. :)
Mint ahogy írtam a felsőrésszel nekem is vannak kis problémáim.
Nézegettem sok ruhát, de valahogy egy sem fogott meg.
Ennél a ruhánál éreztem azt hogy EZ AZ IGAZI.
ha úgy érzed, hogy ez az igazi, nincs min tovább tanakodni :)
sok boldogságot, biztosan nagyon szép menyasszony leszel benne!
Ha számodra ez az igazi, akkor tényleg, miért kérdezed? :)
Az alsó része + a dereka szerintem is tökéletes:)
A felső rész szép fazonú, de ebben a formában szerintem is túl "sportos" (és ha elhagyod a gombokat és a masnit, még inkább az lesz) - némi finom díszítéssel "nőiesíteném", tenném "ünnepivé".
Sok boldogságot!
Nekem nem tetszik, nekem olyan semmilyen.
De ha neked tetszik, akkor rajta.
Viszont mielőtt megvarratod, valahol szerintem fel kellene próbálnod egy ilyesmit, hogy magadon is megvan e az az érzés, Hisz más egy ruha képen és más magadon látni. :)
eloszor elolvastam a velemenyeket aztan neztem meg a kepet :)
szerintem szep, izleses. de en vagy tennek ra csipket a tetejere, vagy valamilyen gyongyoket, es szerintem a masni kifejezetten cuki :)
az en ruhamon is sokat tanakodtam milyen legyen.. de enis ugy talaltam meg hogy na ez az igazi, szoval ha te is igy erzed akk neked kell tudni.
bar hogy hosszu ujju, ez meg oktoberi eskuvore is picit sok lesz nem?
Hmm. Igen, lehet hogy a hátán lévő gombok még jók.
Nem tudom , olyan meleg lenne majd a hosszú ujjú? Ezen mondjuk még nem gondolkoztam.
Ékszernek szeretnék fehér akrilgyöngyöket. fehér kis kagylógyöngyök.. ki hogy hívja.:)
Örülök a véleményeteknek , még ha torna dresszesnek is látjátok vagy badynak mert akkor legalább kirajzolódik hogy hogy is legyen jó. Köszi a segítséget.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!