Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a menyasszonyiruha? Én varrtam.
[link] Png
Nem volt semmi tapasztalatom, előtte nem varrtam semmit, csak függönyt szegtem fel. Kicsit nagy fába vágtam a fejszémet, de úgy gondolom, sikerült megoldani :) Szerintetek szép? Az ismerősök szerint igen, de névtelenül talán őszintébb az ember :)
Bár nem az én stílusom, de valóban szép ruci.
Nagyon irigyellek, rajtam a nadrágok szárai is kifognak :D
És mindezt úgy, hogy előtte csak függönyöket szegtél fel? Le a kalappal, nagyon ügyes vagy!! :) :)
Szépen követi a tested vonalát, a felső + szoknya rész illesztése a csipke alatt innen hibátlannak tűnik, meg ezek a fodrozódások is jól sikerültek. Hátulról milyen, töltesz fel arról is képet? A szabásmintát is Te készítetted, vagy kész sablont használtál?
Neked bal oldalt deréktájban van egy ici-pici buggyosodás, ill. a jobb cicidnél mintha picit behorpadna a mellbimbódnál, de ezen a két észrevételen kívül, mást nem tudok mondani. :)
Én hobbivarrónő vagyok, és megfordult már a fejemben, hogy esetleg magam varrjam a menyasszonyi ruhámat (ha lesz valaha vőlegényem és esküvőm). Nagyon motiváló számomra, hogy Neked ilyen jól sikerült, lehet én is nekivágok. :) Még egyszer gratula!
Megvarrni még csak-csak, de hogy tudtad kiszabni?
Ügyi vagy!
Köszönöm!!!! :)))
Az a buggyosodás még valóban egy kis javításra szorul, tudom is, hogy hol a bibi :) a cicimnél viszont az csak valami optikai csalódás, nincs behorpadva a mellrész :)
Hátul fűzős, de még nincs teljesen megcsinálva, mert még fogyni szeretnék, így azzal várok, ne kelljen többször megvarrni.
A fűző részt úgy csináltam először, hogy vettem egy sima fehér fűzőt, hogy majd azt "bevonom" anyaggal, de annyiszor szétszedtem és újra csináltam, hogy végül csak egy ronycafat lett a fűzőből, így az ment a kukába és mivel nem akartam még egyszer 8000 ft-ot kiadni egy fűzőért, ezért annak a mintájára varrtam én egy új fűzőt alapnak. Szóval szabásmintám nem volt, hanem leutánnoztam a meglévő, tönkretett fűzőt, meg abból felhasználtam a merevítőket :) a mell részbe egy melltartót varrtam, hogy szép legyen a tartása. Elkezdtem egy másik ruhát is, az sellő fazonú, majd arról is teszek fel képet, ha lész :) ( kicsit elszámoltam az anyagot, rengeteg megmaradt, ezért arra gondoltam, hogy csinálok egy olyat, amiben majd kényelmesebb lesz táncolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!