Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek szép ez a menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép ez a menyasszonyiruha? Én varrtam.

Figyelt kérdés

[link] Png

Nem volt semmi tapasztalatom, előtte nem varrtam semmit, csak függönyt szegtem fel. Kicsit nagy fába vágtam a fejszémet, de úgy gondolom, sikerült megoldani :) Szerintetek szép? Az ismerősök szerint igen, de névtelenül talán őszintébb az ember :)

2015. márc. 9. 14:53
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nem, a derekán a csipke alatt van összevarrva a szoknya és a felső. Az egész felső rész ilyen "rétegezett", csak a hasamnál vízszintesen lett hozzávarrva a réteg, fentebb viszont kicsit slégan vannak :)
2015. márc. 9. 16:19
 22/39 anonim ***** válasza:
73%

Bár nem az én stílusom, de valóban szép ruci.

Nagyon irigyellek, rajtam a nadrágok szárai is kifognak :D

2015. márc. 9. 16:23
 23/39 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon ügyes vagy, igazán szép!
2015. márc. 9. 17:49
 24/39 anonim ***** válasza:
53%
szép :)
2015. márc. 9. 18:05
 25/39 anonim ***** válasza:
75%

És mindezt úgy, hogy előtte csak függönyöket szegtél fel? Le a kalappal, nagyon ügyes vagy!! :) :)

Szépen követi a tested vonalát, a felső + szoknya rész illesztése a csipke alatt innen hibátlannak tűnik, meg ezek a fodrozódások is jól sikerültek. Hátulról milyen, töltesz fel arról is képet? A szabásmintát is Te készítetted, vagy kész sablont használtál?

Neked bal oldalt deréktájban van egy ici-pici buggyosodás, ill. a jobb cicidnél mintha picit behorpadna a mellbimbódnál, de ezen a két észrevételen kívül, mást nem tudok mondani. :)

Én hobbivarrónő vagyok, és megfordult már a fejemben, hogy esetleg magam varrjam a menyasszonyi ruhámat (ha lesz valaha vőlegényem és esküvőm). Nagyon motiváló számomra, hogy Neked ilyen jól sikerült, lehet én is nekivágok. :) Még egyszer gratula!

2015. márc. 9. 19:56
 26/39 anonim ***** válasza:
63%
Nagy vaaagy, "kis menyasszony"!:-) Ügyes, tűzről pattant: gratulációt érdemelsz. Légy boldog "VELE".:-)
2015. márc. 9. 19:57
 27/39 anonim ***** válasza:
50%

Megvarrni még csak-csak, de hogy tudtad kiszabni?

Ügyi vagy!

2015. márc. 9. 20:25
 28/39 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, ez a fényes anyag elég elegáns :) A felső rész nem akar lecsúszni? Kicsit innen nézve képről úgy tűnik, de ha nem csúszkál le akkor semmi baj.
2015. márc. 9. 20:45
 29/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!! :)))

Az a buggyosodás még valóban egy kis javításra szorul, tudom is, hogy hol a bibi :) a cicimnél viszont az csak valami optikai csalódás, nincs behorpadva a mellrész :)

Hátul fűzős, de még nincs teljesen megcsinálva, mert még fogyni szeretnék, így azzal várok, ne kelljen többször megvarrni.

A fűző részt úgy csináltam először, hogy vettem egy sima fehér fűzőt, hogy majd azt "bevonom" anyaggal, de annyiszor szétszedtem és újra csináltam, hogy végül csak egy ronycafat lett a fűzőből, így az ment a kukába és mivel nem akartam még egyszer 8000 ft-ot kiadni egy fűzőért, ezért annak a mintájára varrtam én egy új fűzőt alapnak. Szóval szabásmintám nem volt, hanem leutánnoztam a meglévő, tönkretett fűzőt, meg abból felhasználtam a merevítőket :) a mell részbe egy melltartót varrtam, hogy szép legyen a tartása. Elkezdtem egy másik ruhát is, az sellő fazonú, majd arról is teszek fel képet, ha lész :) ( kicsit elszámoltam az anyagot, rengeteg megmaradt, ezért arra gondoltam, hogy csinálok egy olyat, amiben majd kényelmesebb lesz táncolni)

2015. márc. 9. 20:51
 30/39 A kérdező kommentje:
Nem akar lecsúszni, kivéve, amikor nem húzza meg rendesen a fűzőt a vőlegény :D szegényke, muszáj segítenie, mert egyedül nem tudom felvenni, így elég szomorú férfi sorsa van, hogy napjában 2x, 3x öltöztetőkisasszonyt kell játszania :)) de előről nem látta és az esküvőig nem is fogja :)
2015. márc. 9. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!