Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehetne szép esküvőnk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne szép esküvőnk ezek után?

Figyelt kérdés

Úgy volt, hogy szeptemberben elveszem a menyasszonyom, már minden meg volt szervezve, kivittük a meghívókat. Előtte 6 héttel volt egy nagyobb veszekedésünk, kissé pánikba estem és lemondtam az egészet. Később ezt nagyon megbántam, szerencsére sikerült elérni, hogy megbocsájtson nekem, így ezen a nyáron szeretném elvenni. Azt szeretném, hogy nagyon szép esküvőnk legyen, viszont ő hallani sem akar semmiről, szerinte az lett volna a tökéletes, amit lemondtam. Azt mondja vendégeket sem mer hívni, hátha megint pofára ejtem, na meg egy csomó pénzt is buktunk, mikor lemondtam, sokat nem is akar rá költeni. Viszont én szeretném, ha a szüleim, testvéreim, nagyszülők, unokatesók, nagynénik-nagybácsik ott lennének a nagy napunkon.

Mit lehet tenni?

27/F

2015. jan. 14. 15:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Igaza van, ezt elcseszted. Szerintem jegeld kicsit a gondolatot, had múljon el az előző miatti sokk. MLegközelebb majd 1-2 év múlva gyere elő az esküvő gondolatával.
2015. jan. 14. 15:40
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha te egy veszekedés miatt lemondtad az esküvőtöket, nem törődve azzal, milyen károkat okozol, (nem csak anyagi), akkor most mit vársz tőle? Én is nehezen hinnék, egy hisztériás pasinak, aki nem tudja eldönteni mit akar. Szerintem ne sürgesd azt az esküvőt, éljetek még együtt egy ideig, hogy eltudjátok dönteni, tényleg egy életre össze akarjátok e kötni az életeteket. A részleteket meg ráértek megbeszélni. Örülj, hogy veled van még.
2015. jan. 14. 15:44
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

na most komolyan

szerintem ha egy olyan vita volt ami miatt egy esküvőt is lemondtál akkor most meinek vagytok együtt?

én nem bocsátanám meg ezt a megaláztatást?

ha meg nem volt nagy vita, egy lagzit lemondani?

mi volt a vita?

2015. jan. 14. 15:55
 4/20 A kérdező kommentje:
A szervezésen ment a vita állandóan. Apróságokon. 10 éve együtt vagyunk, lassan gyerkőcöket szeretnék. Ő nagyon szeretett volna a feleségem lenni, elolvastam a naplóját.
2015. jan. 14. 15:59
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Uh, ilyen előzménnyel tudod ki tervezne veled esküvőt megint, nem is értem, hogy képzelted azt, hogy megalázod ország világ előtt azzal, hogy lefújod az egészet, aztán na, jól van, mégis te kellesz alapon megint nagy csinnadrattát akarnál, hadd lássa mindenki, hogy na, jól van, mégis beadtad a derekad? Nem is értem, nagyon szerethet téged, ha ezt meg tudta bocsátani, már ha tényleg meg tudta bocsátani. Bennem egy világ dőlne össze, minden bizalmamat elveszítené az, aki ezt művelné velem, és nem lenne az a pénz, ami miatt újrakezdeném vele. Viseld a tetteid következményeit és csináljatok olyan esküvőt, amit ő is elfogad. Bár, fogalmam sincs miért...(basszus, se érzelmi, se anyagi megfontolást nem vettél figyelembe, mikor lemondtad 6 héttel!!!, ezek után kellenél a fenének!)
2015. jan. 14. 16:00
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel és a menyasszonyoddal is, hogy neki az lett volna az igazi. Most ez olyan, mintha ezzel akarnád jóvátenni az előző lemondott esküvőt. Szerintem se cseszegesd az esküvő témával, ne akarj átesni a ló túloldalára. Most ha a csillagokat hoznád le az égről azt se értékelné úgy. Várd me amíg megemészti a történteket és örülj, hogy egyáltalán nem hagyott faképnél.
2015. jan. 14. 16:01
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

meséld el neki hogy anpaloját elolvastad, tuti hozzádmegy...

szervezésen összeveszni és lemondani?

gratulálok.

én fix hogy nem mennék hozzád, sőt veled se lennék!

gyereket veled? aztán ha jön egy vita a neveléssel lelépsz?????

2015. jan. 14. 16:02
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
De miért akarsz házasodni, ha egy esküvő megszervezéséből akkora vita keletkezett, hogy lemondtad? Hogy oldjátok így meg a hétköznapi gondokat, nehézségeket, problémákat ha lesznek? Ha valamiben nem lesztek egy véleményen, elmenekülsz, majd visszatáncolsz? A naplóját a beleegyezésével olvastad? Kissé mintha meggondolatlan, hirtelen természetű lennél.
2015. jan. 14. 16:09
 9/20 A kérdező kommentje:
Két hónapra hazaköltözött, majd miután visszajött, nagyon csendes volt. Sokat sírt, nem akart beszélgetni az érzéseiről. Ezért egyszer, amikor nem volt otthon, belelapoztam, elolvastam mit gondol, mit érez. Nagyon elbasztam az egészet. Megijedtem, de az az idő, amíg nem volt velem, maga volt a pokol. Rájöttem, hogy nem tudok nélküle élni.
2015. jan. 14. 16:14
 10/20 anonim ***** válasza:
87%
Gondolj már bele, ha másba nem, csak abba, milyet fejet vágnának a rokonok mikor megint odaállítotok a meghívóval.
2015. jan. 14. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!