Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne szép esküvőnk ezek után?
Úgy volt, hogy szeptemberben elveszem a menyasszonyom, már minden meg volt szervezve, kivittük a meghívókat. Előtte 6 héttel volt egy nagyobb veszekedésünk, kissé pánikba estem és lemondtam az egészet. Később ezt nagyon megbántam, szerencsére sikerült elérni, hogy megbocsájtson nekem, így ezen a nyáron szeretném elvenni. Azt szeretném, hogy nagyon szép esküvőnk legyen, viszont ő hallani sem akar semmiről, szerinte az lett volna a tökéletes, amit lemondtam. Azt mondja vendégeket sem mer hívni, hátha megint pofára ejtem, na meg egy csomó pénzt is buktunk, mikor lemondtam, sokat nem is akar rá költeni. Viszont én szeretném, ha a szüleim, testvéreim, nagyszülők, unokatesók, nagynénik-nagybácsik ott lennének a nagy napunkon.
Mit lehet tenni?
27/F
szóval:
problémamegoldás - 0
kommunikáció - 0
bizalom - 0
szervezés - 0
erősen kétlem, hogy hozzád akarna menni ezek után, csak azt a 10 évet nem akarja kidobni.
Örülj neki, hogy sikerült rendbehoznotok, és ne várj tőle ezek után nagy esküvőt. Ha valami nem tetszik a házasság alatt, akkor a nagy veszekedés hevében majd el akarsz válni? Kész csoda, hogy még hozzád akar menni. Nyilván a veszekedésben ő is hibás volt, a kapcsolatotokért 50-50%-ban feleltek, de ezek után örülj neki, hogy egyáltalán hajlandó az esküvőre.
Amúgy egy hivatali időben tartott, pici polgári esküvő sokkal meghittebb tud lenni, és ott nem kell azt sem megígérned, hogy holtáiglan vele maradsz.
Ezek után szerintem annyit tehetsz, hogy örülsz mint majom a farkának ha hozzád megy egy kéttanús esküvőn, és befogod a pofád, nemhogy még előállsz azzal, hogy te mit szeretnél.
Itt neked már semmilyen jogod nincs arra, hogy te bármit is szeressél. És rohadtul becsüld meg magad ha mégis megy, mert őszintén 1000-ből 999 kivágott volna mint macskát.
A feleséged helyében én sem hívnám meg a rokonságot, nagyon leégetted mindenki előtt szegényt:(
Én a helyedben nem erőltetném amit én akarok, ennyit minimum engedj ezek után,h olyan legyen, amit ő akar, akár rokonok nélkül.
Nektek esetleg egy külföldi kéttanús esküvő lenne jó szerintem. Nem tudom mennyit szántok rá, de van sokféle opció, akár valamilyen szigeten vagy közelebbi helyen is. Van sok lehetőség/ország, amit itthon is elfogadnak hivatalosnak, csak honosíttatni kell.
Én nem mentem volna vissza hozzád.
Igaza van, hogy nem akar esküüüvőt, retteg, hogy megint lemondod valami miatt, plusz, aki egy incidens miatt képes ilyet tenni, az bármikor ott hagyhatja.
Tíz évet együtt voltatok, fain, de most újra kell kezdenetek mindent, mert azt a tíz évet egy pillanat alatt semmissé tetted.
Ja, igen: én nem bíznék benned többé, és gyereket sem akarnék ezek után.
Hogy nem sül le a pofádról a bőr?!
Komolyan, nem elég, hogy ilyen b..rom vagy, de még a naplójába is képes vagy beleolvasni? Nem érzed a súlyát annak, hogy ez mit jelent?
Basszus, remélem kidob és soha többet nem lesz nőd, de még egy kutyád sem.
Ha 10 évet így képes voltál kukába dobni, és őt ilyen szinten megalázni, akkor ott mélyebb bajok is lehetnek, nem gondolod?
Mellesleg ahelyett, hogy még te diktálnál, inkább lapos kúszásban próbáld meg összeragasztgatni a darabokra tört bizalmat, amit irántad érzett. Bár, őszintén szólva, ha velem művelték volna ezt, akkor csak azért hajlottam volna arra, hogy visszamenjek, mert 10 év, valószínű megijedt, hogy mikor talál újra párt, ha családot szeretne, talál-e újat, akiben megbízhat, akit megint pár év, hogy kiismer annyira, hogy összekösse vele az életét stb. Összetörted a szívét, megaláztad, biztos lehetsz benne, hogy valamennyire kényszerhelyzet hajtotta vissza hozzád és jó eséllyel, le fog lépni, amint összeszedi magát. Komolyan gondolta, hogy ilyen csalódás után az esküvő körül forognak a gondolatai? Meg egy csapásra elfelejti azt, hogy megbízhatatlan vagy és felelőtlen? Ki akarna ilyen társat egy életre ezek után? Majd máskor is megfutamodsz, ha valami nem tetszik?
Csatlakozom a 19-eshez: ha akkora baj volt, hogy lemondta, akkor nem lehet, hogy azvolt a jó döntés?
Esküvőm előtt jó pár intő jel volt, nem egyszer be akartam fejezni párommal és az esküvőt lemondani. Nem tettem, pedig lehet, hogy most nem itt tartanék. Már sokkal nehezebb kijönni az egészből, ugyanis a helyzet nem változott.
Az, hogy mi a jó csak az adott személyek tudják eldönteniés előfordul, hogy nem hozunk jó döntéseket.Devajon melyikkel van több veszteség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!