Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tavasszal lesz az esküvőnk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csibe21 kérdése:

Tavasszal lesz az esküvőnk, sátorba lesz. Mennyi krepp papírt és lufit kell vennünk, hogy szép legyen?

Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

Jó hírem van: semennyit!!!!!

te kis provokátor:)

2014. nov. 9. 17:56
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy az első írja, semennyit :)))
2014. nov. 9. 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Semennyit. o.O
2014. nov. 9. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Attól függ, hogy mekkora a sátor? Általában 10 tekercs krepp papír elég. Lufin nem vennék, mert ha felmelegszik a sátorban a levegő, kipukkannak.
2014. nov. 9. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
A krepp papír utoljára a 80as éves sulibulijain volt "szép".
2014. nov. 9. 18:41
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Ne törődj a sok ostobával, akiknek csak az a szép, ami nagyon drága és lehetőleg hasonlít az amerikai divatra!

A nyáron voltam olyan lakodalomban, ahol szintén krepp papír volt a dekoráció. Senki nem törődött ezzel, csak a jó kajával és zenével, és nagyon jó volt a hangulat reggelig.

2014. nov. 9. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Lufi helyett: [link]

Szalvétából és papírzsepiből is lehet csinálni, a lényeg, hogy több rétegű legyen.

Csinálj pár teszt darabot, hogy a "lekerekítést" milyen formájúra és mélységűre vágd.

2014. nov. 10. 09:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszadóknak! Tudtam,hogy lesznek bunkók is, de nem az ő véleményükre voltam kíváncsi.
2014. nov. 11. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a krepp papír ódivatú már, a lufi meg születésnapra még elmegy egy óvodás vagy kisiskolás zsúrján, de nem esküvőre való.

Inkább nézz még szét, hátha megtetszik valami más stílus. Lampionok, fényfüzérek, teremvilágítás? (ez esetben sátor)

2014. nov. 13. 09:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi krepp papírt? Hát mekkora lesz a sátor? Régi görög számítás szerint kisebb sátorra kevesebb papír, nagyobbra meg több. Meg aztán attól is függ, mit akarunk a krepp papírral befedni? Ha az egész sátrat, akkor több, ha csak a (fogalmam sincs mit), akkor kevesebb. Nehéz ügy.
2014. nov. 16. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!