Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a menyasszonyiruha? Én varrtam.
[link] Png
Nem volt semmi tapasztalatom, előtte nem varrtam semmit, csak függönyt szegtem fel. Kicsit nagy fába vágtam a fejszémet, de úgy gondolom, sikerült megoldani :) Szerintetek szép? Az ismerősök szerint igen, de névtelenül talán őszintébb az ember :)
Képfeltöltés.hu
A kép nem található.
Picture not found.
Gondolom, saját részre készült. :) Igazán különleges érzés lesz a saját magad által készített ruhában házasodni.
Ügyes vagy, szép és remek munkát végeztél!
Jaj de édes vagy, ez kedves gesztus a párod felé. Arról nem is beszélve, hogy szép lett a ruha, tapasztalat nélkül meg aztán főleg.
Nekem szabó a szakmám, szeretek is szabni-varrni, de egy esküvői ruhának nem mernék még nekiállni, szóval le a kalappal előtted.
A dereknal nekem kicsit fura. Lehet csak a gyurodes,de olyan mintha kette vagtak volna ott. Ott varrtad ossze a ket reszt?
De ettol fuggetlenul szupi! Ugyes vagy nagyon, gratulalok! Sok boldogsagot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!