Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ár menyasszony sminkért 6 ezer, és vőlegény sminkért 4 ezer forint?
Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 13:41
21/27 anonim válasza:
Rengeteg esküvő fotót láttam, tényleg. Köztünk a mi 1200 képünket. Soha, egyiken sem láttam, hogy csillogna a vőlegény bőre. Max. hajnalban a tánctól,akkor meg már mindegy szerintem. De még olyat sem,ahol orbitális bőrhiba lenne.
22/27 anonim válasza:
Reális, még olcsó is. A vőlegény sminkelése érdekes kérdés én fotós vagyok és most magam ellen beszélek (mert ha nem sminkelik én retusálom), de nincs az a pénz amiért hagynám, hogy engem sminkeljenek. Persze ha van erre affinitása a vőlegénynek, akkor jó lehet, könnyebb a dolga a fotósnak, viszont ha egy jó tanácsot elfogadtok, a szemét ne húzzátok ki és ha megkérdezik kér-e műszempillát/csillámot, válaszoljatok nemmel. ;)
23/27 anonim válasza:
szerintem olcsó,melyik városban van?
24/27 A kérdező kommentje:
Komárom
2015. márc. 10. 21:49
25/27 anonim válasza:
Műszempilla es csillam a volegenynek? Haha, hat eleg elvetemult az a menyasszony, aki ilyet megrendel a parjanak, a pasirol meg ne is beszeljunk, ha hagyja :D en megijednek a paromtol, elgondolkodnek, h biztos lanyt akar-e maga melle! :D
26/27 anonim válasza:
A menyasszonyi szerintem jó. A vőlegény meleg? Vagy te akarod rátukmálni a kifestést?. Pasinak szerintem nagyon gáz a smink...mondjuk az én férjemet rá sem lehetett volna venni. Nem mintha akartam volna. No meg nem bírtam volna ki röhögés nélkül....
27/27 anonim válasza:
Aki fényképezőgép/kamera előtt szerepel, azt általában sminkelik, ha fiú, ha lány, ha hagyja! Nem kell ehhez melegnek lenni. Ettől függetlenül, ahogy feljebb írtam én sem fogom hagyni. A műszempillával/csillámmal meg nyilván vicceltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!